Antisosyall Busramiran uyurken nasil oluyo adam salakmi uyanik oldgnu anlamiyomu bide o yaprken sen robot gbi nasil duruyon? Busramiran Bide hernekdr hersy konusulsada bukdr acik yazmanizda ayri bi abes iğrenç oluyo yani
Adrienne Busramiran buradakilerin ne yazdığını takmıyorsan niye post açtın ? Demekki çok umursuyorsun ki bunu buraya yazıp ne diyeceğimizi merak ettin ya da zavallı egonu tatmin etmek niyetin
[silindi] Adrienne annemle bazen gece telefonda konuşuruz Kocan uyuyor duyar der derim onu s.ksen uyanmaz 😅😅😅 aklıma bi an o geldi
Nietzsche esra-4390 ya işte onlar aralarında fantezi yapmışlar ,adamda uyurken şapıyorum diye düşünüyor zevkli oluyor demek 😂
Safiye_nur_kaplan1 Busramiran eeeee napalım şimdi içinde geziyorsa kime neyi kanıtlamaya çalişiyorsun saçma sapan konuşuyosun kaç yaşındasın sen ayıp ya 🤦🏻♀️😂
2mucize Busramiran ben böyle postların erkek olduğunu düşünüyorum yatak odasındaki her şeyde paylaşılmaz ki özeli olmalı
Deleted09 Busramiran bende çok fazla uyuma numarası yaparım eşim hemen gelir sarılır öper koklar 😍 eşim yanımda olsaydı keşke 3 haftadır yüzünü görmüyorum gelsinde uyuma numarası yapayım😀