Kıızlaar eşimin arkadaşı evlendi ve çok yakın arkadaşı neyse evine gidecekmişiz bugün ve eşim şimdi söyledi hediye almamız lazım ama ne alalım ben netten bakar alırım diyordum geç kalmışım resmen 🤦🏻♀️ acil önerilerde bulunun lütfeen 🤓
Hediye-Acill 🤦🏻♀️
Paşabahçe’den süs eşyası alabilirsin
- Düzenlendi
Size yakın bir avm ye geçerseniz eğer madamecoco dan nevresim takımı pike takımı vs alabilirsiniz çay kahve takımı da olabilir
Nimess English home’da madame cocoda pike takımları indirimde, ev hediyesi için makuldür 🤭
Yakınımda avmyi geçtim marka olan bi mağaza bile yok sadece bi perdeci özdilek satıyor. Pike takımı fazla gibi kahve takımı az gibi geliyor 🙄 başka önerileriniz olursa söyleyin lütfen ev içinde kullanılabilecek şeylerde olabilir marka yok ama satılan yer bulurum mutlaka 😅
Nimess perdeci varsa ikili banyo takımı bulunur onu da alabilirsiniz 👌🏻
zarifhanim sağol canım onlarada bakayım o zaman
Ya ben almış olacağı şeyleri soylemiyim genelde kahve takımı çay takımı pasta takımı pike yatak örtüsü nevresim tarzı şeyler alınır aksesuar al diyemeyeceğim evini bilmiyorsun ras gele alınmaz yani yine de sen bilirsin
Nimess nevresim takımı alabilirsin
Nimess ben genelde genc kisilere hediye götürürken pasta takımı ya da nevresim alırım 😂 şık bi duvar saatide alabilirsin. Biz yeni evlendigimizde eşimin en yakin arkadaşlarindan biri cok şık duvar saati almıştı, cok begenmiştim. Kahve fincan takimi bencede basit kalır, eger en yakin arkadaşıysa. 😅😏