Kızlar eltiniz ile görüşmek istemiyorsunuz ona nasıl bı sekilde soylersiniz ( kendini sevmiyorum o yüzden görüşmek istemiyorum)
Elti
Kelebekler +18 ile baglantısını düşündüm.konuya gelince de ben olsam mesafe koyarım zamanla o da öyle yapar anlar
Kelebekler Mesafeli davranırım ,görüşmek istediğinde bir bahane bulur reddederim yani görüşmek istemedikten sonra seçenek çok .
Niye o sizinle çok mu görüşmek istiyor anlamadım
Direk görüşmeyi kes hiç bir açıklama yapma 😏
Kelebekler ters davranırdım bir müddetten sonra anlardı tabi aklı yerindeyse ve yüzsüz değilse 🤷♀️
Kelebekler yani sevmeyebilirsiniz ama biraz görüşmek zorunda degil misiniz aranızdaki problem çok ciddi şeyler degilse eger
Kelebekler eltiniz sizi seviyormu 🤣🤣acaba hiç düşündünüzmü mecburüyetten görüşüyordur belkide
Kelebekler seni pek sevmıyorum o yuzden mesafeli olsak iyi olur derdimm :)
bitterdelisi24 vur dedik öldürdün bea😄
Kelebekler belki oda sizi sevmiyorsa hafif birşeyden küslük çıkarır
Panda haha :)) ama bazen böyle olmak gerek. ne yakın ne uzak mesafe en guzeli
bitterdelisi24 Mesafeler sevgiye nefrete engel diyil dermişim😅
Panda ben kaynanama ne kdar iyiydim nere gıtsem cagırrdım davet ederdm bıkere yapma senden kotusu yok o yuzden gecte olsa ogrendım mesafenın ne kdar anlamlı oldunu 🤠🤣🤣
bitterdelisi24 Bu insanların doğasında var zaten hep yap amma bir defa yapma kötüğğ belirliyorlar insanı💁♀️
Panda bizdemi öyleyiz acabaa :))
bitterdelisi24 kendi adıma söylüyorum ben öyle olmamaya çalışıyorum😊
Panda keske herkes en azından olmamaya calıssa 🌹🤣
Kelebekler ektim yok bilemiyorum neden ki ne yaptı patavatsızca mı konuşuyor ondan mı sevmiyorsunuz
bitterdelisi24 Aynen😄