Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum bilmiyorum belki güleceksiniz😂😂1 yıldır evliyim hiç vajinal orgazm olmamıştım açıkça yazıyorum kusura bakmayın artık hep elle orgazm oluyordum zevk alıyordum evet ama nedense hiçbir zaman yetmiyor du ve olunca o ilişkide birdaha olamıyordum bekarken yüzeysel birlikteliğimiz oluyordu hatta diyorduk bir an önce evlenelim de diye 😂😂evlendikten sonra dedim bu muymuş yani çok zevkli dedikleri şey seks bu muymuş yani 1 yıl böyle geçti elle😂😂neyse soruya geçeyim şu 2 birlikteliğimden beri eşim içimdeyken orgazm oluyorum ve eskiden olana göre daha uzun sürüyor bitmek bilmiyor zevk🤩bu vajinal mı oluyor içimdeyken klitoral olamam dimi yok şundan soruyorum en azından artık diyebilecek miyim yihu bende vajinal orgazm oldum diye 😂bunu sordum ama komik mi değil mi bilmiyorum etrafımda sorabileceğim kimse yok

Sjsjsj hayırrr tabi ki komik değil tam olarak o kuzucuk içindeyken orgazm olmak fark edersin zaten hem uzun sürer hemde bittiğinde zevk almaya devam edersin

CesurCivCiv evet bittiğinde de o his devam ediyor ay çok mutlu oldum şuan🤩🤩

Mervekaynak ay insallah😂 daha yoğun oluyor daha uzun oluyor bir an dedim ki o anda bitmeyecek herhalde😂😂ve seks bittiğinde hala o his devam ediyor bu çok güzel😂😂😂

Sjsjsj merhaba nasil oluyor vajinal içindeyken mi ne yaptınız da oldu kusura bakmayın açık konuştum ama hiç yaşamadım sadece sürtünmeyle oluyor benim

Birrkahveee bende aynı şekilde oluyordum yüzeysel sürtünmeyle yada elle aslında açık konuşayım kusura bakma artık😂😂bir süre önce değişiklik istedim eşimden misyoner değilde doggy mi diyorlar neyse yatağın kenarında duruyordum eşimde arkamdaydı o git gel yaparken bende elimle yapıyordum bu sayede aldığım zevk arttı yani şöyle düşün bi yandan git gel yapıyor bir yandan ben mast yapıyorum orgazm oluyorum elle yapılana göre daha güzel oluyordu domalma öncesi misyoner yapıyorduk biraz boşalmadan pozisyon değiştiriyorduk o şekilde gidiyordu geçende yine işte misyoneriz dedi hadi geç bende hayır devam et dedim zevk gelmeye başlamıştı sonra anlamadım içimde git gel yaparken bi anda geldi orgazm oldum hem daha uzun hem daha yoğun içimden çıkınca bile orgazm bitince o zevk devam ediyor sanki hala orgazm oluyorsun

Sjsjsj Çok değişikmis ben pozisyon isimlerini bilmiyorum dediklerinizi bilmediğim için anlamadım bile 😬

Birrkahveee misyoner dediğim klasik sen altta o üstte diğeri de zaten domalır pozisyon neyi anlamadığını anlamadım acaba sen erkek olabilir misin

Sjsjsj hayır değilim nasıl ispatlasam bilemedim şuan happykidsten geliyorum kızım var 😂 vallahiii hiç bilgim yok cinsel hayatımız iyi değil çünkü ama iyi olsun istiyorum yeni evli sayılırım iki yıl oldu

Sjsjsj çok normal bende bilmiyorum bilsem de unuturum hemen ne yüklendin kadına ahdjdmdm erkek olsa hepsini adı gibi bilir