Silmeyinlanbeni Seviyeniz o kadar belli ki. Emin ol istedigimiz gibi yasıyoruz sex hayatımızı. Üzülmeyin bir gün sizde eşinizle sınırsızca sevisebilirsiniz analdan bahsetmiyorum 🤣
Anestol krem?????
Leyla1995 Zaten yazım şeklinden nasıl bir karakterde olduğunu belli ediyor çok üstüne düşmemek lazım 🤣
Silmeyinlanbeni Yaa ne düşüncelisin. Seni hic alakadar etmez 🤣🤣
Silmeyinlanbeni gülüyorum şu anda sadece size 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bi kıskançlık hissettim sanki hani kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya o hesap 😂😂😂😂😂😂😂
[silindi]
Leyla1995 niye onda popo yokmu esi yapsin 🤣🤣🤣🤣🤣sizin popolarimi kiskandi 🤣🤣
[silindi] bilemiyorum artık onu da kendi düşünsün
[silindi]
Leyla1995 valla yorumlara baya guldum.ama abartilcak bisey degil hepiniz bosverin.baskasinin poposundan siz kavga etmişsinz 🤣🤣🤣
[silindi] canım Bn yargılayacaklar hiç yazmasın diye başta belirtmişim garip geliyorsa okur geçer bu kadar basit ama bazılarına laf anlatmak küçük bir çocuğa laf anlatmaktan daha zor
Leyla1995 abartılacak bı acı ucunu sokmasiyla kendimi cekmem bir oldu ve bidaha olmadi bende burda gördm merakımdan denedim ama aciyor valla
Bebeğime poposu çatladığında kabızken bu anestol vermişti doktor, tuvaletni yaparken zorlanıp çatlak artmasın diye, uyuşturucu özelliği varmış.
Ben kimsenin özel hayatına karışmam herkesinkine saygı duyarım. Bir müslüman olarak öncelikle dinen tercih etmem ama müslüman olmasam bile sağlık açısından gerçekten zararlı ve zararı uzun vadede çıkıyor. Belki 10 sene sonra. Ayda bir kez bile yapmak bu durumu engellemiyor ne yazık ki. Eğer postu açan hanımefendi sağlık yönünden zararını bilmiyorsa araştırmasını öneririm ama biliyorsa ve kabul etmişse kendi hayatı hepimize saygı duymak düşer fikrine.
Latte teşekkür ederim yorumunuz için
Kelebekler anladım canım tm
2mucize sanane mesela
Mtlukadn ben illa anal ilişkiden olur demiyorum ama dışkının geldiği yer daha fazla bu oranı yükseltir yoksa korunmasız ilişkidede olabilir.kardeşim nerenizde ilişkiye girerseniz girin ben çok sağlıksız dedim tatlı tatlı yemesi acı acı çıkarması var diye boşuna denmemiş bu zararı bi 15 yıl sonra görülüyor yani bana o ilişkiyi savunmasın ben sadece uyardım bi kardeşimizi Ayrıca genelde kadın kadına erkek erkeğe ilişkide bulunan kişilerde görülme olasılığı tek eşliliğe göre yüksektir.Anal ve Oral ilişki sırasında genelde bulaştığı saptanır.O yüzden bu iki ilişkide haramdır güzel kardeşim
SansursuzKadin ay bi defol sanane be
SansursuzKadin 😁😁ayy geberin emi😬
Kelebekler adamın başına ne gelirse meraktan 🙄ya yaprakkkkkdannn gelirmiş 👎
Nietzsche sende koruma kalkanı misin ya herkes fikrini söylüyor 🤞
- Düzenlendi
Aleykumselambenesrarengizsahis fikrini söylemenin de bir üslubu vardır.