Birgariphanci dün hafif lekelenmem oldu bugün regl oldum yinede bi risk varmıdır ya
Kızlar acil bi bakarmısınız - ilişkide kaza
Alprslnannesi bende emziriyorum sağlık ocağında ebe bu hapı önermişti kullanabilirsin yani
Yaren56 mevzu gecmiş ama birsey söylemek istiyorum.. daha fazla cocuk düsünmüyorsan saglikli bir korunma yöntemi bul. Dogum kontrol haplari uzun vadeli iyi bisey degil spiral ve ya aylik igneleri düsün bence
Kirmiziojelikadin implant taktırmayı düşünüyorum canım bi kaç ay sonra 3 yıl koruma özelliği varmış . bende farkındayım uzun vadeli bi korunma yöntemi olmadığından hapın o yüzden araştırmalara başladım korunma yöntemlerinin
Yaren56 bilemiyorum 🤣 yani normalde hap ile hamile kalanlar bile var siz yeni başlamışsınız koruyuculuğu başladı mı yakında öğreniriz 😃
Yaren56 ben cezarette kullanıyodum eşim geri çekiliyodu son bi ay bıraktım ikinciyi istediğim için ama aslında 16 hf hamileymişim yani hapla kalmışım sizde dikkat edin
Birgariphanci ayyy deme öylee 😂şuan adet oldum ama hamile kalmam yaaa
Lagosiyawo aman allahım benim en iyisi daha etkili bir korunma yöntemine geçmem lazım bide çok kolay hamile kalıyorum ben 3 . Bebeyi düşünmek bile istemiyorum 😨
Yaren56 hemen ella al iç nolur nolmaz
Lagosiyawo 3. Gün ama bugün