• Cinsellik
  • Kızlar acil bi bakarmısınız - ilişkide kaza

Yaren56 hap koruyo bence çünkü ben hapı kullanmaya başladıktan 15 gün sonra falan eşim geri çekilmemişti bende çok korkmuştum ama bir sıkıntı olmadı

Tomris inşallah canım ya şanssızlık beni bulmaz umarım 😅

Yaren56 bende 7 ay kullandım bir sorun yaşamadım kuzum eşim içime boşalıyor du a ilacı düzenli kullandım telefonuma alarm kuruyordum hergun aynı saatde ictim

User-123 aynen bende alarm kurmaya başladım son 1 haftadır iyi oluyor alarm unutma şansın sıfır 😁

Yaren56 mevzu gecmiş ama birsey söylemek istiyorum.. daha fazla cocuk düsünmüyorsan saglikli bir korunma yöntemi bul. Dogum kontrol haplari uzun vadeli iyi bisey degil spiral ve ya aylik igneleri düsün bence

Kirmiziojelikadin implant taktırmayı düşünüyorum canım bi kaç ay sonra 3 yıl koruma özelliği varmış . bende farkındayım uzun vadeli bi korunma yöntemi olmadığından hapın o yüzden araştırmalara başladım korunma yöntemlerinin

Yaren56 bilemiyorum 🤣 yani normalde hap ile hamile kalanlar bile var siz yeni başlamışsınız koruyuculuğu başladı mı yakında öğreniriz 😃

Yaren56 ben cezarette kullanıyodum eşim geri çekiliyodu son bi ay bıraktım ikinciyi istediğim için ama aslında 16 hf hamileymişim yani hapla kalmışım sizde dikkat edin

Lagosiyawo aman allahım benim en iyisi daha etkili bir korunma yöntemine geçmem lazım bide çok kolay hamile kalıyorum ben 3 . Bebeyi düşünmek bile istemiyorum 😨