Eşimle yeni evliyiz ama hafta da 2-3 kez en fazla ilişkiye giriyor erken boşalma yaşıyor 2 en fazla 3 dakika sürüyor ılıskimiz oral on sevişme yapmıyo bana mı isteği yok anlamıyorum seksi şeyler giyiyorum bakmıyo geçenlerde deli misin bu ne üzerine bişeyler giy dedi, çok üzülüyorum odadan dışarı çıkmak kimseyi görmek istemiyorum.
Cinsel uyumsuzluk
Ozaman eşinde bir sıkıntı var canım, belkide erken boşalma yaşadığından dolayı kendini kapatmıştır içten içe, yanı normal olarak hiç bir erkek dayanamaz böyle tarz sexy kiyafetlere ve daha yeni evlisiniz şimdiden bir birinizden bıkmayın çünkü bu allah korusun yanı ilerde huzurunuzu kaçıra bilir. Peki severek mi evlendiniz yada görücü usulü mü
2 ay sonra
Bu sorun bizdede var eşim beni istediğini söylüyor ama bir ay birlikte olmadığımız oldu hiçbir fırsatı kullanmıyor erken boşalma sorunu var ama biz birbirimize karşı rahatız neden böyle anlamıyorum
Fatyma seksi giyimlerin hiç bir farkı yok. İstegi varsa her halinle istiyicek. Sen en iyisi kocanla konuş. Nelerden hoşlanıyosa onları yap. Her kadın kocasısı ilişkide neleri seviyosa bilmeli bence.