Bende bişey sormak ve anlatmak istiyorum belkide bu yüzden bu konu bukadar dikkatimi çekti.. ben üniversitedyken bı çocuk vardı daha sınıfa ilk girdiginde yüzündeki tuhaf gülümseme den ve tipinden aşırı huzursuz ve rahatsız oldum sürekli bana bakiodu ve arkadsma tek dünyada bu kalsa konuşmam demiştim.. snra ne olduysa konuşmaya başladık ama ben ne yapsam nereye gitsem yalan söylesem hepsini bilirdi çocuğunda kmse sevmezdi hani ispiyonlama gbi bı olay imkansız daha snra sürekli kendimi izleniyo gbi hissederdim tuvalette bile puslu camın ardından görürdüm sanki hatta bigun okdr korktumki panik atak geçirdim resmen bana sessizce dediki ben varken sana hiç bişey yapamazlar hatta bigun okdr karnm agriyoduki eliyle tutup biseyler okudu ve geçti snra bana garip garip şeyler anlattı küçükken odalarda yer değiştirdiğini başka yerde ne olduğunu gördüğünü falan ozamana kadar bu astralla ilgili hiç bişey bilmezdim hayatımın 2 senesi onun yüzünden bok gbi gecmisti dahada garip hikayeleri var detaya girmiyorum böyle bsiey mümkün mü hakikaten oda böyle bişey yaparak beni mi izliyodu şuan acayip tırstım ve kurtulduğunu sukrediyrum hala ismini duyunca içim bı hoş olur dünde bı zarf geldi o çocuğun adına elim ayahim boşaldı burda öyle biri yok dedim geri gitti postacı 🤢