2zlerim Xwoman canım deniyceksin hiç yapamıyosan evde yalnızken geç aynanın karşısına söyle çok ciddiyim prova yap kendini cesaretlendir
Xwoman 2zlerim ayna iyi fikirmiş bunu denicem çok saolun biraZda kilo verebilsem keşke geçen yaz 60 kiloya kadar inmiştim şimdi 94 kiloyun özgüvenim felan da hep gitti bunlarında etkisi var ☹️
Xwoman [silindi] bunları demeyi beceremiyorum inanın ağzıma yakışmadığı gibi ne diceğimi de bilmiyorum 🤷🏻♀️ Yapmacık gibi geliyor bana
Xwoman [silindi] çocuklar olmadan önce çok hazırlanırdım işten geldiğinde felan ama yine konuşma olmazdı tabi şimdi kiloda aldım hiçbişi içimden gelmiyor acil zayıflamam lazım nasıl olcak bilmiyorum 🤷🏻♀️
2zlerim Xwoman canım kilo için eğer kendin başaramıyprsan destek al bir yılda 30 kilo şeker ve tansiyon habercisi olur böbreklerine zarar verme özgüven bi yana bu konular çok örnmli
Mmaviii Xwoman biz de de durum tam tersi ben esimin soylemesini isterim ama soylemez uetu kapali soylediginde bile emanet gibi durur cumle tum hevesim kaçar
Xwoman Mmaviii ya bu durum ilişkiyi o kadar etkiliyor ki aslınd ben de öyle olmak istiyorum kendimi açmak istiyorum ama olmuyor ağzımdan çıkmıyor laf
Xwoman 2zlerim sağlığımıda düşünüyorum elbet doğum yapalı daha 20 gün oldu daha önceden elimde listeler var bugün tekrardan başladım inşallah verebilirim 🥰
2zlerim Xwoman emziriyosan kendi başına vermeye çalışma ya çünkü beslenmen gerek ben 51 ile hamile kalıp 74 ile doğuma girdim 40 ım çıkınca doğum kiloma düşmüştüm yeni doğurduysan verirsin zaten