Merhaba kızlar gebeliğimden önce durex maraton kullandık hiç bir sıkıntı olmadı 9 ay boyunca. Şimdi ise ok rötar yeşil olanı kullanıyoruz. Allh korusun korkuyorym yırtılmasından kullanan memnun kalan varmı?
Memnun kaldıklarınızı da yazabilirsiniz.

Bizde ikisinden kullanıyoruz değişikli olarak 1 seneye yakındır şöyle söyleyeyim ayıptır söylemesi eşim çok sert davrandığı zamanlarda yırtılma oldu prezervatif gerilip o esnada içeri girince yırtılma oldu ilişki esnasında benim tırnağım geçti yıtırlma oldu ama onun dışında hiç patlak yırtık ürün çıkmadı biraz eşinizin hareketlerine bağlı yırtılması onun dışında biz çok memnunuz birde ritim var tavsiye ederim

Mihrimahnur OK nude olmasi lazim tirtikli ayrıca cok da ince her iki tarafa da zevk veriyor

Mihrimahnur mesela adet düzensizliği yaptı olur olmadık zaman olurum normalde bnm 1 günüm geçmezdi o derece düzenliydi daha sonra aşırı karın ağrısı oluyır ve yumurtalıklarımda sorun çıktı

2minikmucize bnde yasmin kullanmıştım şu kadar söyleyim sprial taktırın onu kullanmayın kadınlığa dair sıkıntı yaratıyor yumurtalıklara çok zarar veriyor

Nacizanebiri her bünyede aynı yan etkiyi yapmayabilir ama benm yumurtalıklarımda tembellik yaptı adetimin düzeninin alt üst etti yasmin kullandım ama dediğim gibi ger bünyede aynı yan etkileri yapmaya bilir bazı kullananlar var 5 senedir felan hiç bir sorun yaşamayan ama benim sorunlarım oldu yasminden dolayı sizde 1,2 ay kullanıp gözlemleyin ben 1 sene kullanmıştım