Kızlar bizim yan komşu bekar ve bana benden hoşlandığını söyledi tersledim sürekli konuşmaya çalışıyor napmam lazım benim bu durumda esim duyarsa çok kötü olur
Napmam lazım 🖐️🖐️🖐️🖐️
Kelebekler eşime söylerim de 😅 sen napabilrosin ki sen bişey dersen daha çok uğraşır senle
Kelebekler nasıl söyledi nerde söyledi evli oldugunu bile bile mi
bitterdelisi24 Evet evli çocuğum olduğunu biliyor
Kelebekler yani dikkt et niyeti farklı olabilir
Anayimbenanaa Tersledim çok korkuyorum adım falan çıkar diye böyle şeylerden korkarım
Kelebekler aynısının benzeri başıma geldi laftan anlamaz öküzün tekiydi yılışık baktım olmayacak eşime anlattım gitti konuştu bir dahakine yumruğum konuşur dedi artık yolunu değiştiriyor beni görünce 😂
bitterdelisi24 Yıllardır aynı komşumuz beni aradı öyle söyledi kimseye söyleme içimde tutamıyorum senden hoşlanıyorum dedi
Kelebekler numarasının sende ne işi var
Adrienne Kuzum biz doğuluyuz böyle şeyler konuşmak la sonuclanmaz direk adami döver o an kazayla bişey falan yapar mahalleye rezil oluruz çok korkuyorum o yüzden
Kelebekler eşine söyle
Adrienne Yıllardır ayni komşumuz diyorum sürekli görüştümuz
Kelebekler sen yanlış birşey yapmamışsın ki canım o herif gelip sana söylemiş sen bence eşine söyle rezil olan siz değil o. Sonuçta evli ve çocuklu birine senden hoşlanıyorum demiş
Kelebekler ne olursa olsun eşine söylemezsen eğer ve senden değil de başkasından duyarsa görürsün rezilliği
Kelebekler yanlış anlama da benimde yıllardır oturduğum bekarken bile bir sürü komşum oldu kadınların numarasını alırdım ama hiç bir adamın numarasını almazdım ne yapıcam numaralarını banane
Adrienne Nasıl bı dille söylenirki bu durum
Kelebekler şimdi benim için de çok zor olmuştu ben oturtum karşıma önce sakin olmasını bir şey yapmayacağına dair söz vermesini istedim bana söylediklerini hareketlerini falan anlattım söz verdiği için de bişey yapmadı ama ne olursa olsun söyledim çünkü aynısı eşimin başına gelse bilmek isterim
Adrienne Mecbur soylicem artık
Kelebekler bencede dediğim gibi başka bir şekilde öğrenirse niye sakladın diye altında elli tane şey arar
Kelebekler Evli ve çocuklu olduğunu bile bile ne cesaret. Sapık !