• Muhabbet
  • Napmam lazım 🖐️🖐️🖐️🖐️

Kelebekler aynısının benzeri başıma geldi laftan anlamaz öküzün tekiydi yılışık baktım olmayacak eşime anlattım gitti konuştu bir dahakine yumruğum konuşur dedi artık yolunu değiştiriyor beni görünce 😂

Adrienne Kuzum biz doğuluyuz böyle şeyler konuşmak la sonuclanmaz direk adami döver o an kazayla bişey falan yapar mahalleye rezil oluruz çok korkuyorum o yüzden

Kelebekler sen yanlış birşey yapmamışsın ki canım o herif gelip sana söylemiş sen bence eşine söyle rezil olan siz değil o. Sonuçta evli ve çocuklu birine senden hoşlanıyorum demiş

Kelebekler yanlış anlama da benimde yıllardır oturduğum bekarken bile bir sürü komşum oldu kadınların numarasını alırdım ama hiç bir adamın numarasını almazdım ne yapıcam numaralarını banane

Kelebekler şimdi benim için de çok zor olmuştu ben oturtum karşıma önce sakin olmasını bir şey yapmayacağına dair söz vermesini istedim bana söylediklerini hareketlerini falan anlattım söz verdiği için de bişey yapmadı ama ne olursa olsun söyledim çünkü aynısı eşimin başına gelse bilmek isterim

Kelebekler bencede dediğim gibi başka bir şekilde öğrenirse niye sakladın diye altında elli tane şey arar