Summer-love1 Bende kasılma titreme oluyor birazcık ta ıslanıyorum Aceba o orgazm mı birde ıslandıktan sonra klitorisim kalp gibi atıyor
[silindi] Summer-love1 bendede öyle oluyo bazen a ayıp bi, rahatlama hatta kendımı aşagı salmak istiyorum oderece
Yaren56 Summer-love1 nasıl yapıyorsun canım mastı bende yapıyorum ama sadece anlık bi zevk geliyor oda 1 ,2 saniye sürüyor yani bende öyle kasılma titreme olmuyor varmı bunun ince bi ayrıntısı 😂 hızlımı yapıyorsun yavaşmı
[silindi] Summer-love1 evliliginiz boyunca hoc orgazm olmadinizmi nasil bilmiyosunuz orgazm olmayi onu merk ettm.ama yasadgnz sey evet orgazm
SansursuzKadin Summer-love1 o sekıldr nasil devam edebildiniz yani sex yapmak istiyomuydun ynede kusura bakma cok ozur diliyorum sadece merak ediyorum cevremde soramam boyle seyleri.. ben mesela bazen stresli zamanlarda orgazm olamiyorum cok kavga ediyorum kendimle eşimle durduk yere olay cikariyorum
Summer-love1 SansursuzKadin istiyorumdum ama birşey anlamıyordum sadece git geleri hissediyorudum bende eşime zevk alıyor numarası yapıyordum
Hayat_ SansursuzKadin off bende 4 senedir iki turlude orgazm olamiyorum biri benide aydinlatsin kasilma titreme yasiyorum ama devami yok gelmiyor olmuyor ya
SansursuzKadin Summer-love1 anladim esinizi gercekten cok seviyorsunuz esiniz sizi bldgu icin cok sansli takdir ediyorum sizi