Saadocan Aynisi benim basima da geldi 7 aylik surekli aglayarak uyandi emerken isirdi
Astral Seyahat 2 (Özel Grup Kuramadık Burdan Devam)🌺☺️
Pcoslu1anne bizde aynı şekilde oğlum sürekli 10 dk da bir taş çatlasın yarım saatte bir uyandı ağlayarak sabaha kadar uyuyamadım😞
Emineyilmaz bncede 😂
Benim bebelerin masallahı var 🤣 benimde tek uyuyamama sebebim sıcaaak 🙃
Pcoslu1anne canım benim oğlum genelde uyur geceleri ilk defa böyle oldu diş çıkarırken bile böyle değildi mahvolduk
Dilaylaa dilay acaba gebemiyim bişey hisedebilir misin ? Bi dener misin
prensesannesi27 Dila ne bilsin ki o astral seyahat yapıt dolasiyo yani farklı boyutta senin karnını ne bilsin ya herkes uçmuş burda belki nur görebilir onu😂😂
İlk baştaki gibi değil post bozdu kendini herkes bana bak bana gel diyo hangi birinize gelsin hangi birinize baksın kız derdini anlatmıştı en başta ondan ilgi çekti şimdi herkes sacmaliyo
Mynameisugu katılıyorum
LadyMarmalade Demi ama amacını aştı bu post ve sıktı artık
Pist peki benim için neler hissediyorsun çok merak ettim☺️
Mynameisugu Sıktıysa posta girmeyebilirsiniz. Zaten bakan kişiler herkese tek tek cevap veriyor hissedebildiklerini söylüyor. Bu durumdan rahatsiz olsalardi zaten söylerlerdi.
Izmir kız sus her yerde söyleme🙊😂 maşallahhhhhh🌸
Günaydıııın astral seyahatin güzel anneleri ❣️❣️ Ya benim aklıma şey geldi nur un eski sevgilisi mi hapsetti acaba onları nur a sürekli ondan haber alabilmek için acaba
Pist banada bakarmısınız bende evlendigim gün eşime kara bişey görünmüş falciya gittim sen bekarken sana bir cin aşık olmuş tanidigin farklı kişilerde ruyana giriyorlar.dedi muska verdi etkisinden 1 sene çıkamadım 😭bekarken sevdiğim bir çocuk vardı onu çok seviyordum ama o bwnimle konuşacak gibi oldu diğer gün bir sogukluk girdi sanki ve benimle bırak iletişim kurmayı beni gördüğü an yolunu değiştiriyordu bence çin yapiyordu
Emelim
Nasıl yani eski sevgilisi de mi bu işle ikgikeniyormus🙄
@Paramore
Bir bakmadın bana aşk olsun 😂
Günaydın kizlar merak edilenleri cevaplamak dışında bir şey yapmayacağım dün gece rüyalarım çok kötü geçti
arNas İnanın ilk girdiğim evi hatırlamıyorum ama o an arkadaşlara biraz eski bir evmi eski eşyaların olduğu evmi öyle bir şey yazmışım. Görülebilir tabikide eğer onlarda beni görmek isterse .
Benim eşim Mardinli bu arada . 🥰 Ama sen eğer sorunun evden kaynaklı olduğunu düşünüyorsan taşının hiç uğraşmayın.