Tirilaylaylom Reglime 3 gun falan vardi takvime gore ama yinede ben 4 5 gun atar diye dusunmustum esimle iliskiye girince kanama geldi azar azar. Regl oncesi iliskiye girmek erken gelmesine sebepmidir bilgisi olanolanvarmi
Bisaniye Tirilaylaylom Bununla alakalı bir post görmüştüm. Bu şekilde olan çok kişi vardı. Hiç başıma gelmedi ama oluyormuş 🌸
[silindi] Tirilaylaylom aa gecen ay bende daha var nasılsa demiştim ilişkiye girdik üzerinden bir iki saat sonra regl oldum
Pcoslu1anne Tirilaylaylom Bunu ben yasadimm adetime 3-4 gun falan vardi iliskiden sonra kanamam başlamıştı cok şaşırmıştım ama cok sert olmuştu ondan olabilir 🤣
Tirilaylaylom SansursuzKadin evet sert yapmistik ama smdi gelmiyo mesela dun yaptikca bulasti biraktik bizde yapmayi ama sonrasinda gelmedi kan 😊
Dilarra SansursuzKadin bacım ne çok şey biliyorsn bazen yorumlarına cahil kalıp googleden araştırdığım oluyor ne yalan söyleyeyim 🤭🤦🏻
Tirilaylaylom Bisaniye benimde ilk defa geldi daha oncesinde bitti sandik yapinca gelmisti ama buda bi garip geldi oncesinde gelmesine 😊
Tirilaylaylom [silindi] bizdede ayni sekildeydi ama smdi gelmiyo regl dun iliskide geldi sadece tertemiz 😊
Tirilaylaylom Pcoslu1anne sert yapildigi icin olmus demekki benimde ayniydi, ogrenmis oldum dikkat ederiz artik 😆
Bizedemilolo Tirilaylaylom evet benimde bazen basıma geliyor hatta gecikince bile ilişki getiriyor regli
Mirinda Tirilaylaylom evet oluyor hatta regl bittikten hemen sonra yapınca da biraz kan geliyor normal
Blablablaaa__ Mirinda evet oncesine hic denk gelmedim ama sonrasinda dediginiz gibi oldu birkac sefer
Sedaa Tirilaylaylom benimde bu ay başıma geldi ilk kez 😂 reglime 2 gün vardı. Hasta olmadan gel şu işi halledelim dedi eşim. 😂 ilişki bittikten sonra tuvalete gittigimde kanamam başladı 😂
Tirilaylaylom Sedaa benim gelmedi ama hala baslamadi hastaligim sadece yaparken geldi ama devami yok degisik bisey oldu 😆