Tirilaylaylom SansursuzKadin evet sert yapmistik ama smdi gelmiyo mesela dun yaptikca bulasti biraktik bizde yapmayi ama sonrasinda gelmedi kan 😊
Dilarra SansursuzKadin bacım ne çok şey biliyorsn bazen yorumlarına cahil kalıp googleden araştırdığım oluyor ne yalan söyleyeyim 🤭🤦🏻
Bisaniye Tirilaylaylom Bununla alakalı bir post görmüştüm. Bu şekilde olan çok kişi vardı. Hiç başıma gelmedi ama oluyormuş 🌸
Tirilaylaylom Bisaniye benimde ilk defa geldi daha oncesinde bitti sandik yapinca gelmisti ama buda bi garip geldi oncesinde gelmesine 😊
[silindi] Tirilaylaylom aa gecen ay bende daha var nasılsa demiştim ilişkiye girdik üzerinden bir iki saat sonra regl oldum
Tirilaylaylom [silindi] bizdede ayni sekildeydi ama smdi gelmiyo regl dun iliskide geldi sadece tertemiz 😊
Pcoslu1anne Tirilaylaylom Bunu ben yasadimm adetime 3-4 gun falan vardi iliskiden sonra kanamam başlamıştı cok şaşırmıştım ama cok sert olmuştu ondan olabilir 🤣
Tirilaylaylom Pcoslu1anne sert yapildigi icin olmus demekki benimde ayniydi, ogrenmis oldum dikkat ederiz artik 😆
Bizedemilolo Tirilaylaylom evet benimde bazen basıma geliyor hatta gecikince bile ilişki getiriyor regli
Mirinda Tirilaylaylom evet oluyor hatta regl bittikten hemen sonra yapınca da biraz kan geliyor normal
Blablablaaa__ Mirinda evet oncesine hic denk gelmedim ama sonrasinda dediginiz gibi oldu birkac sefer
Sedaa Tirilaylaylom benimde bu ay başıma geldi ilk kez 😂 reglime 2 gün vardı. Hasta olmadan gel şu işi halledelim dedi eşim. 😂 ilişki bittikten sonra tuvalete gittigimde kanamam başladı 😂
Tirilaylaylom Sedaa benim gelmedi ama hala baslamadi hastaligim sadece yaparken geldi ama devami yok degisik bisey oldu 😆