susyoksainanirim @Dilaylaa @Paramore kızlar ben bi önce ki gün hiç etkilenmemiştim ama bu gece eşimin bedeninden ruhunun ayrıldığını gördüm sonra yatakta beni de tutuyordu aynı zamanda bağırıp çağırıyorum sesim çıkmıyor euzu besmele çektim eşimin ruhu hemen döndü ve üstümde ki o ağırlık kalktı bu neydi ve bu korkudan nasıl kurtulurum bana yardım edin
Sedaa susyoksainanirim canım yatmadan önce dualar oku, ayetel kursi, felak, nas surelerini oku. Böyle şeyleri ilk kez mi gördün, yoksa devamlı görüyor musun. Son zamanlarda izledigin filmlerden de etkilenmis olabilirsin.
Hayat_ susyoksainanirim boyle seyleri cok düşünmeyin korkmayin ustune de gitmeyin. Eger fal bakiyorsaniz yada bastırıyorsaniz boyle aliskanliklarinizi birakin derim. Düşünmeyin bile. Evinize sag ayakla besmele cekerek ve selam vererek girin evde selaminizi alacak kimse yoksa kendi selaminizi kendiniz alin. Yatamdan evvel okunacak davalar var peygamber efendimiz de okur avucuna ufler sonra ellerini butun vicudunda gezdirirmis babam bunu yillarca yapar. Mümkünse abdestli yatin. O dualar okunup yatildigi surece sabaha kadar kul Allah’in korumasi altinda olur. Dedigim gibi korkmayın dusunmeyin ustunde durmayin
Zyneprana Paramore Nur beni hatırlar mısın bilmiyorum ama bebeğim yanımdayken bardağın kırıldığını görmüştün ve bende onaylamıştım . Sonra bir daha bardak kırıldı. Ben bütün evi silip süpürmeme rağmen şuan çok saçma yerlerde sürekli cam parçası görüyorum 😒 Garipten tıkırtılar falan korkmalı mıyım acaba
susyoksainanirim Sedaa bu tarz filmleri asla izlemem bi kere daha olmuştu arkadaşımın babası okumuştu geçmişti yine başladı
Astalavistabeybi susyoksainanirim karabasan gelmiş sana bence bol dua et öyle yat felak ve nas en etkilileri
3children1mom Kuzum en iyisi evinde bütün odaların kapısını açıp son her yerden duyulacak şekilde rukye ve bakara suresi açmak 😍 Evine huzur, hanene bereket gelir. Kötü ruhlar çekilir 👍🏻
susyoksainanirim Astalavistabeybi evet böyle üstüme ağırlık geldi hiç kımıldayamadım bağırdım sesim çıkmadı
roseriary susyoksainanirim uyku felci deniyor buna. Vücudunuz uyku halindeyken kendini kilitler ve nefes almak dışındaki bütün fonksiyonlarınız durur. Uykuda veya rüyada ani hareketlerle kendinize zarar vermeyin diye yapıyor vücut. Gece uyandığınızda vücudunuz hala kilitli kalmışsa hareket edemez ve konuşamazsınız. Hemen korkup başka şeylere bağlamayın. Basit bir durum herkeste olabilir. Geçmiş olsun.
Ledy122 Dilaylaa İyi akşamlar benim de kayınpederim çok köyü rüya görmuş diyo ki her gece aynı rüyayı görüyormuş ölmüş annesini görüyomuş annesi onu cagrıyomuş çok etkilenmiş içkiye vurdu kendini nolur gece olmadın diyo ne yapmalıyız nasıl eski Haline döndürürüz
Paramore Zyneprana evi sirkeli suyla sil bakara suresi ac kuzum . Bebeği ve kendini de sirkeli su ile yika .korkacak bisey yok ❤️
Zyneprana Paramore Sürekli aklımdasın beynimin içinde sanki ya da çok düşündüğümden ben öyle hissediyorum. Ev yaklaşık bir senedir çok çok ağır bana ve eşime zulüm gibi geliyor burada yaşamak. Umarım bir an önce taşınabiliriz 😔 Dua et bana olur mu ?
susyoksainanirim Arasemir11 bence de öyleydi ama eşim suretiyle geldi böyle üstüme bastırdı ay ben eşimden mi korkuyorum acaba 😂😂