Kızlar önce hepinize merhaba
Kafamı karıştıran bir sorun var şimdi ben 2 gece önce saat sabaha karşı 5 de hastalandım yani öyle oldu diye düşünüyorum çünkü afedersiniz ama baya kan geçmişti üstüme bu arada doğum yapalı 5 ay oldu hiç olmamıştım sorun şuki ondan sonra öyle bir kanamam olmadı tekrar ertesi gün yani dün damla halindeydi başkada olmadı hiç acaba oldum mu olucam mı başka bişey mi anlayamadım kan gelmeden öncede ilişkiye girmiştik 5 10 dk snra gelmişti acaba ondan mı diyorum ama zorlayıcı bişeyde olmadı adetmişim gibi ara ara kasıklarım arıyor ama bu kadar gelmemesi normal mi 2 gün boyunca birde benim sezeryanım sorunlu geçmişti kanamam durdurulamadı ilaçlarla kestik sonra çok azar azar oldum doğumdan 10-15 gün sonrada hiç gelmemişti acaba onun etkisimi kafam allak bullak fikri bilgisi olanlar varmı acaba ciddiye alınıcak gibi bişeymi doktora mı gitsem diye düşünüyorum sezeryan sonrası yaşadıklarımdan sonra korkuyorum çünkü uzun olduysa kusura bakmayın💜
Regl sorunu🙄
Heyooooo merhaba, bir yıla kadar adet düzensizliği çok normal. Kadınların kimisinde adet azalırken kimisinde doğum sonrası kanama artar. İlk defa adet görmüşsünüz doğum sonrası sonuçta.
zarifhanim evet biliyorum bunu 2. Doğumum zaten bu ama ilk doğumdan sonra böyle şeylerle karşılaşmadım 2 gündür n hiç kanamamda olmayınca neden böyle oluğunu merak ettim
Heyooooo ablamın ikinci doğumu da aynı tarif ettiğiniz şekilde çok az olduğunu söyledi kanamasının. Adet düzensizliği için kadın doğum kontrolüne gitti yazz doğum kontrol hapı vermiş. Düzeldiğini söyledi. İsterseniz sizde görünün bir çaresi vardır.
zarifhanim tamamdır çok teşekkür ederim 🥰