Gzmkk Arkadaşlar selam bebeğimin 38.1 ateşi var 4. Ay aşılarını oldu calpol verdim düşmedi ıslak bez koydum yine olmadı doktor dönüş yapmıyor ne yapmak lazım aşı yaparmı???
Anayimbenanaa Gzmkk 4 saat arayla ilaç verebilirsin canım ılık duş aldirabilirsin üstünede tek kat ince bişi giydir bide ayak altına limon sürüyorlar sanırım oda dusuruyomus ateşi
bisadekahve Gzmkk aşıdan sonra 38 dereceye kadar ateş normal görüşüyor takipte olun üzerini inceltip ılık duş alın ama kurulamayın ateş düşürücü verdiyseniz biraz zaman tanıyın bebeğinizin vücuduna kendiliğinden düşecektir inşallah
Anayimbenanaa Anayimbenanaa bide ne kadar verdin ölçek olarak doğru verdiğine emin misin bide ilac 30 dkda falan etki ediyor hemen dusurmez
Mavisim20 Gzmkk bebeginiz ne aşisi oldu acaba verem aşısı haric her aşida bebegi yikayabilecegimi söylemisti bana ebe. Benim bebegmin asilarda cok atesi cikiyor ve ates cok etkiliyor ben yarim fitil koyuyorum hemen dusuruyor 4 saat araylada 1 cay kasigi calpol veriyordum. Ve sadece bezi ile tutuyordum dusunce atesi zibini giydiriyordum. Insallah duser sizinkinin de atesi bi dusup bi cikabiliyor sabaha kadar takip te kalın gecmis olsun
Gzmkk Anayimbenanaa evet az geldi sanırım şimdi doktor dönüş yaptı sağolsun da . Bi ölçek daha ver geçmezse fitil dedi
Anayimbenanaa Hoyrat evet canım doğru 3 yaşına gelince unuttum asi olunca banyo yaptırılmiyor 😂 gerçi canlı aşılar için geçerli diye biliyorum
Heka Gzmkk tam tarifini hatırlamıyorum ama internetten bi bak istersen, zeytinyağıyla sarımsağı ezip sürüyosun, çorap giydiriyosun hemen düşürüyor diyenler olmuştu kidste, rabbim şifa versin yavruya 🙏