Hanmefendi Bi yanda kaynana elti postları diğer yanda kahve fincanları.. Kendinize gelin kızlar burası peride😅 Hayır yani git gidr kidse benzeyecek diye korkuyorum😂😂
zarifhanim Ben fala bakılmasını da fala inanılmasını da çok mantıksız buluyorum ya, dini boyutunu geçtim kahve telvesinin gelecekten bilgi vadetmesi saçma geliyor. O sebeple hiç uğramıyorum o postlara 🙃
Harleyquinn Hanmefendi başka bir postada yazdım iki gündür astral seyahat ve kahve falından geçilmiyor forum
Hanmefendi Olivetti ahyy hadi inşallah 😬 vallahi hep kidsten gelenler bi astral seyahat birde kahve falı tutturmuş. Gözlerim sizi aramadı desem yalan olur😊 malum buranında bi.kemik kadrosu var 😃
saripapatya Hanmefendi bi an korktum ben de diom allah allah kidse mi girdim yanlislikla 😂😂😂😂😂 her 2 ci post kahve fali ne o öyle . Ele geciriyorlar gibi 🙄😑
Yaren56 Hanmefendi ay bende astral seyahatten çok rahatsız oldum yaaa okumadanda duramıyorki insan koktum yemin ederim bide eşim nöbette uyu uyuyabilirsen 😂
Hanmefendi Yaren56 inanmıyorum ben astral seyahate felan. İnsanların bilinç altıyla oynayıp duruyorlar. Hayal kurmayı kendini başka bir yerdeymiş gibi hissetmeyi astral seyahat olarak adlandırıyorlar. Ya benim kızım bi çizgi film izliyordu çocuk hayal kurup seyahat etmiş gibi hissediyodu kendini o geldi aklıma 😂😂😂
Olivetti Hanmefendi bende dün fal baktırdım ya 😂😂😂 ya onlar bize benzeyecek ya biz onlara benzeyeceğiz😂😂😂 ben yakında Elti görümce kaynana muhabbeti de yaparım 😂