Derleranacum Sütten kesme meselesi bittiği için viski aldık ve 2 senenin ardından eskisi gibi sevmiştik yahu muzaaamdı 🤦♀️🤣utangıdım kiloları mı bile hiçe sardım, 🤣🤣 Tam tamına 8 posta var mı arttıran 🤣🤣🤣2 seneden sonra
Derleranacum Derleranacum benimki pert ve ben hala alevli 🤣🤣🤣yav uyudu adam yaşlanmış aramızda 5 yaş var o 25 ben 21🤣🤣uyudu ama ben hala cıldırmacaaaa
Sedaa Derleranacum bizimki 2.yi yapmaya üşeniyor 🤣🤣 size maşallah valla 😂 Astalavistabeybi 13 müüüü uuuuuuuuuuuuuuuuuu 🤣😂😂😂
deleted77 Derleranacum kız 25 mi yaşlı biz ölelim o halde 😅 birde arada nasil 5 yaş oluyor 🙈 Yaşla pek ilgisi yok, zaten düzenli ve sağlıklı ilişkilerde süre oldukça uzundur bu her iki partneride mutlu etmeye yeter.
Derleranacum Astalavistabeybi 13 mü 😂😂 nasıl 13 oldu ne ile oldu 😂 ne yediniz ne içtiniz anlatabilirsin 😂😂🤣🤣
Derleranacum 3children1mom ay harbi pilot oldum 2 seneden sonra ahahha benimkine gırgır çıktı naber zarhoşş diyor 🤣🤣🤣
Olivetti Nietzsche bişey dicem ben olayı yanlış anladım biliyo musun . Dedim ya gözümde çift görme var diye . Kendisi 25 kocası 21 diye algıladım 😂😂😂 şimdi okudum da tam tersiymiş 😂
Derleranacum Olivetti 🤣🤣 yok be canım sende var ya 🤣🤣çıtırı mıtırı kalmamış kalk diyorum kalmıyordu gece 🤣🤣🤣
Nietzsche Derleranacum 8 yapan adama yaşlı diyosun,çarpılırsın 😂süre olarak toplam ne kadardı kaç saat mesela😂