bittercikolata Nietzsche Aynı ya aynı 🙈 Ben de kısa kısa 3 4 kez olacağına 1 kere ama 2 3 saat olsun diyenlerdenim. Gerçekten insan uzun solukla nirvanaya ulaşınca dahasını istemiyor bence 😂😂
Nietzsche bittercikolata Bence de böyle ,hatta bıkkınlık geliyor bitsin istiyorsun 😂😂 kadın zaten istediği kadar orgazm oluyor. O iki saatte kaç yapacağın da senin becerin 😂😂😂
Momm2260 Derleranacum oo canım baya ıyısın. De. Sekız kere. Nasıl kalktı 😂. Bız yarım sat bı satt bekleyıp dınlenıyoruz yahu. Maşalh🧿
deleted77 Derleranacum kız 25 mi yaşlı biz ölelim o halde 😅 birde arada nasil 5 yaş oluyor 🙈 Yaşla pek ilgisi yok, zaten düzenli ve sağlıklı ilişkilerde süre oldukça uzundur bu her iki partneride mutlu etmeye yeter.
Cilekliturtaa Derleranacum 8 mi 13 mü yok artık 🙄 Kaç dakika sex kaç dakika dinlenme mola asla inanmıyorum ha bizde üst üste yaptığımız zamanlar oluyor ama bir gecede 3-4 daha fazlasını ne o kaldırabilir nede ben hiç mi tahriş olmuyor arkadaş hiç inanasım gelmiyor bu tarz postları okudukça 🤣😂🤣😂
ZRaporu Derleranacum 8 posta mı? Git gelleri saymıyorsundur umarım. 8 kez kalkacak penisi varsa kocanın müzeye kaldır.
Derleranacum ZRaporu kız yalan borcum yok ya 🤣🤣🤣2 sene öncesine kadar uyku bilmezdik evde dimdik ben öylesine deli divane 🤣🤣🤣ahahqh birde alkol alınca fena oluyoruz
senOlsanBari Derleranacum 8 mi 😳 kocana ne yedirdin bacım ve sen o enerjiyi nasıl buldun ben 2 den sonra pert hatta birinci uzun sürünce ikinciyi bile istemiyorum😂
Paramore Yok daha neler 13 mü 😱😱😱😱 yani erkeklerin ilk ilişkiden sonra geç bosaldigini düşünürsek . 13 posta sabaha kadar sürmüş olmalı . 😊 Buna dayanabilen varsa cidden 😂 alkışlıyorum 😂😂