ZRaporu SansursuzKadin bunu sen mi söylüyorsun post açıp fikrimizi sorup seninle aynı fikirde olmayınca haset oluyoruz 😁
SansursuzKadin ZRaporu Hanimefendi ben sizin aciklarinizi sen soylesin böylesin diye yuzunuza vurmuyorum. Cunku buna hasetlik denir sozlukten bakabilirsiniz.kaosu cok sevdiginizi burada kac gundur yaptiginiz kavgalardan anladim.naime gibi kibar bi hanımefendi ile bile kavga edebiliyosunuz. konuyu uzatmamanizi oneririm. Zira @Nietzsche tartismayi kitledi rahatsiz olunmus demekki
NaimeYilmaz ZRaporu Yetkili tarafından kapanan konuları farklı postlar altında gündeme getirip başkalarını rencide etmemelisiniz.
ZRaporu SansursuzKadin hanımefendiden canısı’ya mı terfi ettim 🤓 bir insanın her şeyi de tutarsız olamaz sonra ben kaosçu oluyorum 🥲
ZRaporu SansursuzKadin zeka seviyen espri seviyenle aynı orantıda maalesef bu sefer güldürmedin 🥲 neyse daha uzatıp arkadaşın postunu da kilitlemeyelim. İyi günler sana sansürsüz azgın kadın 😁
SansursuzKadin ZRaporu o kadar kotu kalplisinizki tartistiginiz her insanla aninda dusman olabiliosunuz demekki. umarim allah kalbinize yunusaklik verir bu kadar kati yasamak zor olsa gerek
Panda Kızlar sakin olun sinirlenmek iyi diyildir kalbe zarar canısılar kardeş kardeş geçinip gidin işte😁 ZRaporu SansursuzKadin
ZRaporu Panda yok canım No sinir no stres 😅 fikir uyuşmazlığı yaşıyoruz arkadaşla olur arada öyle şeyler 😙
Nietzsche Lütfen uzatmayalım,gerçekten post sahibine haksızlık oluyor. @_Tnbaa hanımefendi sizde o yorumu yanlış anladınız ,size aptal demedi arkadaş ,dizi repliği yazmış hoşluk olsun diye ,sıkıntı yok yani o cümlede .
SansursuzKadin ZRaporu fikir uyusmazligi yasadik diye dusmanmi olduk anlamadim her zaman her konuda tartisabiliriz neden surekli saldirmaya calisihosunuz