3children1mom [silindi] 3 tane çocuğu var 🤭 Ilk ikisi yumurtası çatlamıyormuş. Tedavi ile olmuş. 3 numara da supriz 😂
[silindi] 3children1mom 1 dk bosalmaya benimde huzurum olmazdi 🙄🙄simdi esimin bi lafi geldi aklima hersey seksmi der bazen
3children1mom [silindi] Cinsellik olmazsa iki tarafta haliyke gergin oluyor. 🤷🏻♀️ Yani en azından biz öyleyiz 😂
senOlsanBari [silindi] hayır ben gayet normal bir şekilde yazdım fikir sundum bizimkide hem uygun hem etkili yazdınız tamam olabilir sizin dediğiniz spreyi alsınlar ben sadece deneyimimi yazdım hemen rekabete kapildiniz sakin olun azcik 😉😌
[silindi] papatya02 yanlis kullanim olmus olabilr.yanlis kullaninca etki etmiyor yaziyor yorumlarda sitede yani
papatya02 [silindi] doğru kullanımı nasıl peki ☺️ Bir anlat belkide yanliş kullandk bilmiyorum extra bir durum var mı ki kullanımda
senOlsanBari [silindi] süre olarak tam bir süre diyemem her ilişkide kullanıyorduk sonradan kullanmama kararı aldık aslında erkeğin beyninde bitiyor kendini tutarsa erken boşalmıyor
[silindi] minionss esime sordum hissizlik varmi dedim hayir dedi.uyusma varmi dedim hayir dedi.ama ben oral yaparken dudaklrm uyustu sanki disimi cekeceklerde igne yapmislar gbi bilemedjm 🤣🤣🤣
minionss [silindi] ya yapar bence biz kullandık sprey başka marka ben aşırı hissizleştim yani cimcinlesen anlamam k dereceydi
[silindi] papatya02 penis erekte haldeyken ve kuruyken 3 fis olacak sekilde sadece bas kismina sıkılır 15 dakika beklenir yaziyor bizim spreyde ayni bu sekilde uyguladik bizde
[silindi] senOlsanBari yani 1 sene falan kullandinizmi onu soruyorum biraktiktan sonra bi yan etki sorun falan oldumj
papatya02 [silindi] bende çok okudum ilişkiden önce sürn diye ama biz iki şekilde denedik işe yaramadi bizde hem erekte haldeyken hemde başlamadan önce