Merhaba kızlar
Son günlerde kendime karşı hiç özgüvenim kalmadı kendimi beceriksiz gibi hissediyorum.
Çalışmak istiyorum olmuyor eşim izin vermiyor , evde otursam olmuyor kayınvalidemler hergün oraya girmemi gitmezsemde onları çağırmamı istiyor evime bile bakamıyorum bazen bebek istiyoruz olmuyor. Her adımıma karışılıyor niye öyle yaptın eşimle kavga vs kendimi çok kötü hissediyorum kendime karşı hiçbir güvenim kalmadı 😔

Nesrin8899 Çok taviz vermişsin. Önce kendine ben bir bireyim fikirlerim,isteklerim,istemediklerim var diye koşulla. Kendine olan güvenini yitirip enerjini aşağı çekersen daha da olumsuz olur herşey. Kayın validen gelmek istediği ya da seni çağırdığı zaman annecim bugünü kendime ayırmak istiyorum diyebilirsin. Eşine neden çalışmana kendi ayaklarının üstünde durmana karşı olduğunu sorup ortak yol bulabilirsiniz mesela.

Eşim çalışmama asla izin vermiyor sana bir yer acıkır iekrde çalışırsın ama başkasının yanında olmaz diyor. Eşimin ailesi de eşim onları iki gün aramsa bana bir hafta sürat asarlar eşime hiç bişey demezler eşim onlara bağırır ertesi gün can ciğer olurlar ama bana küserler gitmesem veya aramasam bir gün işin var desem seninde işin hiç bitmiyor derler yani derler de derler

Miskin iş yerinde seni rahatsız falan ederler korkup söyleyemezsin uzar ama kendi iş yerin olursa kovarsın gider diyor ama iş yeri açmayız orası belli ama kısmet yinede

Nesrin8899 hazır bebegın yokken. Calıs canm eşini ıkna et. Ne guzel. Bısy ıstıyosun ne adamlar var yahu. Sana bu ıyı gelır

Nesrin8899 akraba kısmıyla bu kadar yakın olmak pek de iyi sonuçlanmaz genel olarak. Bence aranızda bir mesafe olsun, surat asarlarsa da kendileri bilir ne kaybedersin ki… kendine özel alnın olmalı. Eşinin de senin çalışma isteğine karışması benim görüşüme göre yanlış bir tutum. Senin kararlarına ve isteklerine saygı duymalı. Bu devirde artık ekonomik özgürlük çok önemli, bence sen eşinle bir şekilde konuş ve bunu hallet. Hayatın boyunca böyle bir ev döngüsünde yaşanmaz. Hem işleyen demir paslanmaz sana da iyi gelecektir :)