baharasel86 ben büyük sevmiyorum küçük olması daha iyi dar tşört yada askılı giyince sanki herkes oraya bakıyormuş gibi oluyor 😅

baharasel86 Ay ne bileyim ya büyüdüler ya kilo aldım ondan ya dasını bilmiyorum😂

baharasel86 bu kişiye göre değişir mesela ben goguslerimi küçük buluyorum 85b ama eşime göre gayet ideal

baharasel86 benim ki 85 d ay neresi küçük ya bence gayet de büyük çok büyüğü de hoş durmuyor keşke ben 75 filan taksaydım hiç sevmiyorum büyüklüğü

Emine_02 ben 75 zor dolduruyorum ya ben napam 😂😂 orta boy bı portakal 🍊 büyüklüğünde 😂 Allah’tan eşim küçük seviyor 😂😂😂😂😂

Paramore aynen gecen bende esime küçük büyültecem dedim boşver ben seni boyle seviyorum dedi😂 bekarken hep küçük kalsin isterdim simdi ise tam tersi

• [silindi]

baharasel86 bu erkekten erkege degisiyor.benm esim hayatta buyuk gogus sevmez ama ben 85 kullaniyorum

baharasel86 bende 80 b beden giyiyorum. Banada kücük geliyor ama eşim bayılıyor 😂 tabi şuan emzirdiğim için dolu dolu gözüküyor, ama sütten kesince sarkacak 🤣

Kirpapatyasi aaayyy o emzirme beni benden aldı bekarken de 95b takıyordum şimdi de ama daha dikti şimdi oğlum 2 yaşına kadar sömürdüğü için yumuşadı 😢 eşim diyo ki ahh bunlar gençliğinde neydi 😂

Birsusamannesi yaaa aynen benimde o şekilde emzirme süreci sonrası resmen içi boşaldı hiç beğenmiyorum aynada bakınca eşimde farkında bu durumun eskiden nasıl severdi eşim şimdi oğlum annenin memelerini sömürdün resmen naptın böyle diyor utanıyorum valla😔