zarifhanim susyoksainanirim rica ederim, yok ayrı ayrı onları kabukları soyulacak kıvama gelene kadar haşlayın. Sonra robottan geçirin. Hepsi haşlanmış olarak ekleniyor.
susyoksainanirim Dolunayy şimdi tekrar okudum da harbiden baya yanlış anlamışım 😂😂 ben bu tarz şeyleri yapmayı çok sevdiğim için bana çok zevkli ve kolay geliyor kendim sirke de yapıyorum mesela 🤩
susyoksainanirim Dolunayy elma sirkesi yap en garantisi o canım ben beş litrelik cam kavanoza yapıyorum elmaların çekirdek kısmını ayıklayıp küçük küçük doğuyoruz ağzına kadar değil de dört beş parmak kadar eksik su koyuyoruz bi bardak şeker bi avuç da nohut at elmalar suyun altına batana kadar sabah akşam karıştır elmalar suyun altına girince bekle ana oluşacak maksimum üç ay sonra da süzmeye hazır burada oluşan sirke anasını atma başka sirkeleri kurmak için lazım oluyor ha birde sirkeyi kurduktan sonra ağzına kapak kapatmıyoruz bi tülbent geçiriyoruz maydonoz lastiği ile süzdükten sonra şişeleyip ağzına kapak takabilrisin süzene kadar kapak yok
bitterdelisi24 [silindi] uuu askım :) sende neler yapmıssın 25 kılomu :) yuh kız napcan okdar :))))) masallah.. bu arada kızımın poposu ıylestı hametwn surdum hava aldırdım ertesı gun ıylestı
[silindi] Esmerkiz valla ben kurbanın etini kusbasini kiymasini kavurup koyuyorum hazir oluyor 25 kg domates ten menemen yaptım 5 kg kapya biber koydum 10 kilo patlıcan koydum güveclik karnıyarık yesil fasulye kaldi bi bide turşu kaldi başkada su an aklıma gelmedi😅
[silindi] bitterdelisi24 aynen hametan çok iyi Kiz benimkiler domates çorbasını çok sever ben sade domateste koyarım blender dan geçirir corba yaparim kisin
Birkadin Esmerkiz yeşil fasulye, domates konservesi, patlıcan kızartması karnıyarık için, çemen yapıcam bı de, ve olmazsa olmaz salça çıkardık 😊
senOlsanBari Dilarra yok direk doğrayıp atıyorum buzluğa çıkarınca ister sarımsaklı yoğurtla ister içine soğan doğrayıp meze gibi yapıyorum çok güzel oluyor