• +18
  • Doggy pozisyonu

Kızlar ben doggy pozisyonunu çok seviyorum fakat çok canım yandığıı için yapamıyorum sizin de canınız acıyor mu o pozisyonda

Moonlight0 Bendede oluyor sanki karnımın içinde gibi. Kalçamı hafif yukarı kaldırınca biraz azalıyor o acı. Boyutu büyük olduğu için ağrı yapıyor .

• [silindi]

Moonlight0 benim ilk evlendiğim zamanda acıyordu.vallahi ne kadar doğru bilmiyorum doğumdan sonra düzeldi 😂

Akrep bem kalçamı kaldıramıyorum ki acıdan tam tersine düşüyor kalçam dümdüz oluyor o esnada

Moonlight0 aynen canım benimde acıyor biraz belimi aşağı indirip kalçamı yukarı kaldıyorum daha rahat oluyor ama ertesi gün bel ağrım oluyor o pozisyonda

Mercan123 canım o bende de oluyor sanki önden gaz çıkarıyorum gibi😂 içine hava kaçıyor normal yani😂😂

Moonlight0 eşim bayılır o pozisyona ama ben tam işkenceli göbeğimi tutarım o gidip geldikçe yada yastık koyarım pozisyonu doğru şekilde uygulayınca o kadar çok baskı hissetmiyorsun

Tam olarak pozisyonu yapamazsaniz canınız yanar kalçanızı kaldırıp belinizi egmelisiniz çok saçma bir anlatım oldu ama 😂 anlatımlı bir görsel bulursam atayım .

Böyle durursaniz asla canınız yanmaz iki taraf için de daha güzel olur birde hamile kalma riskini enncok arttıran pozisyonlardan biri dikkatli korunun 😂🌸💝

• [silindi]

Moonlight0 ay ben bu pozisyonlarn adini neden bilmiyorum 🙄🙄