Kızlar ben doggy pozisyonunu çok seviyorum fakat çok canım yandığıı için yapamıyorum sizin de canınız acıyor mu o pozisyonda
Doggy pozisyonu
penıs buyuk olunca o pozisyon acitiyor
Moonlight0 Bendede oluyor sanki karnımın içinde gibi. Kalçamı hafif yukarı kaldırınca biraz azalıyor o acı. Boyutu büyük olduğu için ağrı yapıyor .
[silindi]
Moonlight0 benim ilk evlendiğim zamanda acıyordu.vallahi ne kadar doğru bilmiyorum doğumdan sonra düzeldi 😂
Moonlight0 benim niye acımıyor😂😂😂
SansursuzKadin o yüzden mi acaba
Akrep bem kalçamı kaldıramıyorum ki acıdan tam tersine düşüyor kalçam dümdüz oluyor o esnada
[silindi] bende doğum yaptım ama yine aynı acıyor
Sjsjsj ohhh ne güzel tadını çıkar o zaman darısı başıma😂
Ben arkadan yapınca özel bölgemden garip sesler geliyor 🥺
Mercan123 çokk sulandığın için mi acaba
Moonlight0 aynen canım benimde acıyor biraz belimi aşağı indirip kalçamı yukarı kaldıyorum daha rahat oluyor ama ertesi gün bel ağrım oluyor o pozisyonda
Mercan123 canım o bende de oluyor sanki önden gaz çıkarıyorum gibi😂 içine hava kaçıyor normal yani😂😂
Moonlight0 eşim bayılır o pozisyona ama ben tam işkenceli göbeğimi tutarım o gidip geldikçe yada yastık koyarım pozisyonu doğru şekilde uygulayınca o kadar çok baskı hissetmiyorsun
Moonlight0 bn popomun altına. Yastık. Koyuyorum belıme dogru. Acı hıssı olmuyor
En sevdiğim pozisyon ama eşim pek sevmez istemez
Tam olarak pozisyonu yapamazsaniz canınız yanar kalçanızı kaldırıp belinizi egmelisiniz çok saçma bir anlatım oldu ama 😂 anlatımlı bir görsel bulursam atayım .
[silindi]
Moonlight0 ay ben bu pozisyonlarn adini neden bilmiyorum 🙄🙄
[silindi]
Dilaylaa kiz allah seni napsin 🤣🤣🤣🤣bugun o kadar cinsellik postu okudumki senin profil resmni penis sandim yakinlastirip bakinca anladim 🤣🤣🤣🤣🤣