zarifhanim bitterdelisi24 baştan anne dediğimiz için şimdi teyze yada hanım desek samimiymiş de onu bozmuş gibi anlarlar. O sebeple baştan teyze demek gerekirdi 😊
Blablablaaa__ bitterdelisi24 aynı şey baba içinde geçerli en azından bende öyle kayınpederimi severim sayarım başkadır yeri ama o da niye baba ki 😂
bitterdelisi24 Blablablaaa__ koptum ya 😊😊harbıden oda neden baba :) babamız var zaten:) ıkınxı babayı napcaz.. peder desek onada 😊
Blablablaaa__ bitterdelisi24 hahahhhaa bende hep siz diyordum nişanlıyken bile sonradan farkettim ki siz hitabı bile fazlaymış ona yetmezmiş gibi kalktık anne diyoruz üstüne üstlük 😂
SansursuzKadin bitterdelisi24 ask olsun😍😆 sadece anonim kalmayi terch ederim sanırım biri beni gorurse burda daha rahat konusamam cekinirim😆😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin gerçekte senın böyle oldunu dusunmuyorum acıkcası daha naif daha sevecen utangac oldunu bile düşünüyorum
SansursuzKadin bitterdelisi24 herkes boyle söyler hatta bi arkadasim bilir boyle istekli oldugumu diyo ki seni dışardan gorsm bu kari sex yapmaktan ne anlar derim diyo😆😆😆
bitterdelisi24 SansursuzKadin valla😊😊 ama ben senı orda blmıyorum tabi kimsin :)) cok da merak ettm hıc yorumlastıkmı :)
Blablablaaa__ bitterdelisi24 keşke öyle devam etseydim diyorum arada ne yapacak anne kelimesini daha kendi evladına annelik hakkını vererek annelik yapamamış laf olsun diye söylüyoruz işte bizde. Bosver canim nereli olduğunu cokta sey degill 😂😂
bitterdelisi24 SansursuzKadin benım ordaki kullanıcı adım bitterdelisi24 du onun sıfresını unuttum. bitterdelisi244 suan :)
SansursuzKadin bitterdelisi24 bakarim ordada takip ediyim seni ama goruyodum surekli profil resminde vardi galiba dimi 😆😆
bitterdelisi24 Blablablaaa__ hahah :) heryerın ınsanı ayrı. benım esımın tarafı doğulu ben ıstanbul . bız daha normaliz bu konularda yengem anneme anne demese annem ılgılenmes bile