bitterdelisi24 Acabakimm bende uzun yıllar smaımıytıne guvendım ama dara gelınce malesef gercek yuzunu gosterıyorlar
bitterdelisi24 deleted77 oh oh super valla herkes böyle olsa keske bız anne demesek arkamızdan neler der :)
deleted77 bitterdelisi24 ya bende şu forum da görüyorum bu tarz kişileri ve şokkk oluyorum Cidden çevremde böyle saçma sebepleri bahane eden kişi yok 🙏🏻
bitterdelisi24 deleted77 benım annem asla etmez mesela yengem demese neden demıyorsun demez benım kayannamda yuzume demez ama arkamdan konuşur:)
Ceren1234 bitterdelisi24 kesinlikle katılıyorum kaynana neden diyemiyoruz kaynana sonucta annemin eline su bile dökemez hiç annelik yaptıgını görmedimde ne bana ne ogluna nede toruna bak unutmuştum hatırlattın 😂
bitterdelisi24 Ceren1234 sinirlendın gene dmı :)) dogru bak kaynana desek yuzune nolurkı sonucta kaynana:)
Blablablaaa__ bitterdelisi24 ben ordayken ya da onlar bendeyken telefon görüşmesi falan olunca diyorum kaynanamdayim kaynanam bende diye 😂😂😂 sürekli anne de denilmez yani dimi 😂😂😂
Olalaa Blablablaaa__ kesinlikle katılıyorum haketmeyen kayinvalidelere anne demek insanin yuregini sizlatiyor canım annelerimize haksizlik yahu
Momm2260 bitterdelisi24 bn. Demıyodum. Eskıden. Kayın valıdem. Yasarken. Annem. Dedim kızım. Soyle ayıp olması. Oda senın. Bır annen. Dıye oyle soyledım😂
bitterdelisi24 Blablablaaa__ bende öyle dıyorum esım tip tip bakıyo sankı kfuur etmısım gibi :) esımle konusurkende dıyorum mesela annen baban :)
Blablablaaa__ bitterdelisi24 aynen öyle 😂😂 bazen hiç anne falan bisey demeden telefonu kapattıgim oluyor eşim de diyo çok zor değil mi anne demek😂😂 diyorum haketseydi söylerdim 😂😂