Kendin eldiven yada parmak ağda yapamaz mısın Bi süre sonra uyuşuyo zaten acı hissetmiyorsun hem sonrasında tek tük çıkıyor onu da alıalıverirsin

Birsusamannesi çok acıyor kuaför bile ağda yapamadı kıl köklerin çok kalın zorlanıyorum dedi

• [silindi]

Melo2234 valla kuafore gidiyorum gayet acisiz ve temiz yapiyorlar.kendimde agda yapinca acimiyor ozellikle sir agda tertemiz yapiyor ve uyusturuyor

Melo2234 valla kocalarımız herşeye para buluyor. Benimki için söyleyim. Ona da bulsun Bi zahmet. Bu zamana kadar kıstım yaranamadım. Bundan sonra kararım bu. Ele varsa para bana da olacak 🤣🤣

• [silindi]

Melo2234 o zaman cozumunuz yok malesef

Melo2234 canım bende almaya başladığımdann berii hep jilet kullandımm artık erkek gibi cıkıyorrduu mayıs ayinda bi cesaret geldi gozumu karartttım gittim ağda yaptirdimm ilk alıştı cok hafif bir acı oluyor evet yalan değil kıl kökleri sert oldugu için ama bi yerden sonra uyuşuyorr zaten 5 dk bile sürmüyorr ama ikinci gidişindee artık tuylerr daha yumuşak çıkıyorr ve hiç acımıyorr ve baya geç cıkıyor ben jiletle alırken her gün elimde jiletle dolaşıyordum ama simdi bi agda yaptırıyorum 2 aya yakın kafam rahat oluyor

Ozge doğum ardından 3 ay geçti dikişler sorun olur diye korkuyorum lazer dikiş

• Ozge bunu yanıtladı.
        • Ozge bunu beğendi.

Melo2234 hicbir skntı olmuyor bende agdaya basladigim da 4 ay olmustu dogum yapalı

Bosunadelirmedik tam 10 ay gittim 10 seans yani :) m le baslıyordu makıneın adını unuttum. ıkı ayım kalmıstı hamıle kaldım. suan gene seyrek seyrek cıkmaya basladı ama bı kac seans daha gtmem lazm