💙💃🏻 Günün Cinsellik Soruları 💙💃🏻
Paramore Kiz bnde lezbiyen degilim ama zevk alirim yani neyiz biz bilmiyorum 😅😬
1;Bazen oluyo düşünüyorum
2;Tatile gitdiyimizde o kadar bağırtmışdıki beni neyse🤣
3;eşimden memnunum amma bazen adete yakın yapıyorum.Artislikler😄
Egemmm ahh dostm senin derdinide çözcez inş 😅🙈💙
Sbn_1993 Tek dusunnen ben degilmisim rahatladim tesekkur ederm hahahasj🤣🤣
SansursuzKadin inşallah Birgün çözeriz ve bacım 😉
SansursuzKadin bende öğle sanıyordum okudukca tek manyak ben olmadığımı anladım🤣🤣
- Mastürbasyon yapıyorum bazen
- 8 yıllık evliliğimizde ilk kez çok ciddi bir kavga ve küslük dönemimiz olmuştu geçen sene ama yatakları ayırmadım bi gece kocam birden yapıştı bana sen küs olduğun adamla aynı yatağa neden giriyorsun diye hiç itiraz etmedim direk bende ona yapıştım o gecenin ateşini unutamıyorum 🙈
- Kocamdan memnunum güzel bir uyumumuz var birkaç kez organzm taklidi yaptığım oldu çok yorulduğum zamanlarda 😬
SansursuzKadin 1 :) masturbasyon yapmıyorum :) bekarken yapardım arada oda aklıma gelırse:)
2 yi gecıyorum :)
3 :) cok memnunum herzaman orgazm olmusumdur 🥰🥰✋🏼
Sbn_1993 estaffrllah jsjahahaha😆😆😆
Orange-woman ay bayildim 2. Cevaba bence cok mantikli😆😆 iyi yapmissin girmekle yatak ayirmak olmazz 🥰🥰💙💙
bitterdelisi24 allah bozmasşn masallah diyin kendinize 😆 💃🏻💃🏻💙💙
SansursuzKadin amin amin :) sende cevapla ama :) hatta soruyı sor. yorum yapılmadan ılk kendın cevapla bıdakı sefer :)
SansursuzKadin 2ye cevap vereyim ben 💋😂 eşimle İlk defa beraber olucaktık tabi sevgilyiz kendisi benden 10 yaş büyük otele geldik dedim ben kızım sadece sevişelim tamam dedi. 10 dakika sonra üff yaptı 😂 Sonrasında sabaha kadar 15i geçmişti ama çarşaf hem kan hemde su olmuştu.💦😂
SansursuzKadin 1- doğumdan öncesine kadar arada yapıyodum eşim yokken falanda canım istiyodu doyumsuzdum sonra duruldum ve bile isteye başkalarını hayal ediyorum ama kendimi katmadan başkaları üstünden ajdjsj😂
2-bunun cevabına emin olamadım pas😅
3-taklit hiç yapmadım eşimden memnunum uyumluyuz son derece 😅
[silindi] 1.yi denemeyi çok isterdim 🥲
[silindi] tahmin ediyorum ben çok denemek isterimde çocuklu hayat online bide tr de riskli🥲
[silindi] harıka sendr burda tavsiyeler vermelisin bolbol 😍😍😍😍