Ruzgarin_kadini Melo2234 kız kendi götünü niye kesiyon adamı hadım et kökten kurtul 😂😂😂yazık değilmi popişine
Ruzgarin_kadini Melo2234 sonuç itibariyle içinde bakteri mikrop vücudun boşaştması için dışarıya gönderdiği bi çok madde var çok normal anal ilişkiyle vajinal ilişki aynı anda oluyosa geçmiş olsun
Ruzgarin_kadini Melo2234 kız bak ne dicem bağırsakları bozacak şeyler ye ama zamanlamayı iyi ayarlaman lazım kendini bilerek amel et adam istedi mi hiç itiraz etme tam girecekken Allah ne verdiyse sal gitsin bida istemez 😂😂😂😂😂
Melo2234 Ruzgarin_kadini şimdi çağırdı valla dedim bu işin sonu kötü olur doktor da eşine bile bulaşır dedi enfeksiyon dedim yok artık diyo hangi doktormus o diyo yattı herhalde
Ruzgarin_kadini Melo2234 enfeksiyon bahanesiyle 1 hafta uzak tuttun ya sonra yine isticek ki şöyle bi durumda var sürekli anal ilişki panis başı bozukluğuna da yol açar erkek açısından da çok sağlıklı bişey değil dar yere daş…k sığdırmaya çalışıyo sonuçta
incilikaftan Melo2234 Ya benim aklıma bişey geldi ben olsam böyle canıma tak dese sanırım altıma s…dım artık alalen açık açık 😂😂😬 eşimde tiksinirdi herhalde
Melo2234 Ruzgarin_kadini söyledim doktor eşine de geçer ilişkinize başka yoldan devam edin dedi dedim uyudu
[silindi] Melo2234 kocan zivanadan cikmis galiba.misafir varkendemi arkadan istiyor ben olsan buyuk bir kavga cikarirdm yada din arkani ben yapcm derdm gorurdu o zaman
Ruzgarin_kadini incilikaftan alıştıysa yellenmek kar etmez şöyle tam pozisyonda sıfatına doğru s.çmak gerekir o adamın