Rudemim SansursuzKadin bana da atar mısın canım bizim de eşimle cinsel problemlerimiz var belki işe yarar
Ozge49595 Acabakimm ay bi tek ben böyleyim saniyordum ayni durum bendede var o yüzden eşimden cok soğudum ayni yatağa girmek zulüm
Acabakimm Ozge49595 bence bu problemi yaşayan herkes bu işten anlayan bi doktorla görüşmeli Zühal Dilek şanlı ben bu doktora bi gideceğim
Lokum Acabakimm bunu ben de anlayamadım ç. Kadının üstte olduğu pozisyonda orgazm olması çok kolay diyor herkes. Deniyorum deniyorum yok. Hiçbişey hissetmiyorum baskıdan başka. Ne zevk ne heyecan.
Ozge49595 Acabakimm benim gitmem imkansız esim direk ben sana yetmiyormuş ben erkek değil miyim seni rahatlatamiyorum demeye başlıyor konuyu konuşmak bile zulüm
Acabakimm Ozge49595 ne kadar anlayışsız ya normal kadın hastalıkları doktoruna gitmek istiyorum de bu rahatsızlığa bakan doktorlar kadın hastalıkları doktoru oluyo nerden anlicak gidin sorununuzu çözün bence
Ozge49595 Acabakimm kendisi götüreceği için anlar o yüzden gidemiyor gitsemde hic bi fayda etmez iş esde bitiyor mesele
Acabakimm Şayet müsait olup gidebilirsem bu işin uzmanına tedavi şeklini burda mutlaka anlatırım hanımlar hepimiz bu dertten kurtulalım 😄
Acabakimm Ozge49595 ozaman biraz aşağılanacak eşin kusura bakmasın bu işi Allah sırf erkeğe yaratmamış.Hadiste bile diyor ki öpüşmeden sevişmeden ilişkiye girme.Horoz gibi olma önce eşinin tatmin olmasını bekle sonra sen tatmin ol diyor erkeğe
Ozge49595 Acabakimm bi ks kere söyledim ben niye rahatlayamiyorum bisey hissetmiyorum diye doktora gidelim beni beğenmiyorsun sana yetmiyor muyum demeye başlıyor bidaha demedim