Ballikiz Ahhh peride meğer bilmediğim ne çok şey varmış 😅buraya gelince öğrendim herşeyi dünden beri ağzım açık açık okuyorum 😅 11 senelik ilişki sonrası evlendim 2 senelik evliyim ama o zirveye hala gelemedim 🙈
SansursuzKadin Karamellllll1 mesela kac dk suruyor ne kadar on sevisme oluyor g noktanizi biliyor musunuz
Momm2260 Karamellllll1 ozmn. Kafanız dolu ilişki yasıyonuz oldu bıttı gıbı bişy sanırım. Eşinle konusmayı dene.
Karamellllll1 Ayres bende bilmiyorum zevk alıyorum ama nasıl eşlerimiz boşalıyor bş titreme geliyor rahatlıyor bende o hiç olmadı
Ozge49595 Karamellllll1 1senelik bendede var o yüzden eşime olan ilgim alakam sıfır hic sevgi yok iliskide ne bi zevk nede başka biseu var çoğu kadının kaderi galiba yazik bize
Annesi-bebesi Blkz_07-01 ah ahh yalnız değilsin 🤣😂 umarım bilmediklerimizi öğrenir dolu dolu yaşarız🤣🤣🤣
Karamellllll1 WhiteAngel kendisine hiç söyleyemedim her ilişkşden sonra soruyor bende boşaldım diyorum 😔
WhiteAngel Karamellllll1 ozmaan doğru soyleyerek başla ki bir şeyler yapsın böyle bir ilişkiden yipranirsin ilişkiye başlarken esini yönlendir ya da ilişki bittikten sonra sorarsa hayır de ki bir dahaki sefere cabalasn
Momm2260 Karamellllll1 e adam sana soruyor. Sen dogru soylemıyon. Bacım. Neden soylemıyon. Soyleki bılsın