Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Düğün borclarimiz vardi onu ödeyemiyor ama tamda ne yapıyorlar bilmiyorum. Ama su var müteahhit e ev verildi o olabilir mi
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Aksine babasi borc alirm nisandan beri ayriyiz suan son durumu bilmiyorum
incilikaftan Gittibimilyarlikmobilya Yani benim fincanda gördüğüm sorunun kaynağı babadan başlamış, anne olaya sonradan dahil olmuş ama tüm oklar sende eşin anne baba arasında kalmış senden yana değil..
Gittibimilyarlikmobilya incilikaftan Evet tamamen onlara bagli. Babasi ile de pek arasi yok ama kaynanam korkuyor kocasından o yüzden olabilir. Annesini cok sever ama babasının yaninda durmak istemez.
Kbcr incilikaftan saat geç olmuş yarın hemen sabahın erken saatlerinde sizlerleyim 😂😂 atıp hemen sizi etiketlicem 😂
Efsun incilikaftan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/c2fTrXX.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/RfS3by0.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/wL3x3ut.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/sLHUoCN.jpeg]