Arkadaş bu foruma her girdiğimde üzülüp çıkıyorum ya … muhabbetleri ortamı ciddi mana da seviyorum çok yorumda bulunmam ama aşağı yukarı her yazılanı okurum . Yalnız şu beyleriniz cidden yatak odasında çok mu iyiler benim eşimde mi bi anormallik var adamın aklına 1 hafta 10 gün hiç gelmiyor Kendi canı isterse oluyor istemezse olmuyor artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki … hani damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış ya sanki beni kimse anlamıyor gibi ….
Foruma her girdiğimde ….
Kaç yaşında eşiniz ve siz kaç yaşındasınız canım stres filan yaşıyor musunuz maddi manevi
Kuskonmaz bakma bazılarıda atıp tutuyor 🤣🤣 her yazılanı ciddiye alma :) sanırsın herkesın seks hayatı super :) yok öyle dunya..
Kuskonmaz Eğer seni üzüyorsa bence okumamalısın. Çünkü cinsellik bi evlilikte en önemli şey . Ki ben kendi anlattıklarımada dayanarak, burada anlatılanların doğru olduğunu düşünüyorum. Biz eşimle çok dengeliyizdir ilişkide önce sen önce ben yoktur her şey anlık gelişir. Yorgun olmadığı, stressiz olduğu her gün her an ilişki yaşayacak müsaitlikteyiz. Mükemmel olanlarda vardır mükemmel olmayanlarda. Burda insanlar güzel şeylerini anlatıyorlar diye yalancı konumuna düşmemeli . İlişkinizi canlı tutacak bir çok şey var belkide monotonluktan sıkılmıştır ve farklı bir şey göremediği için yanaşmak istemiyordur. Yeni gecelikler, kokular, farklı ambiyanslar, küçük kaçamaklar her zaman eşinizi sizi çıldırtır.
Akrep bazılarının abarttına yemin edebilirim ama , kanıtlayamam :) tabiki yuzde 90 nı dogru söylüyor asla kımseye yalancı demek dogru olmaz.
Kuskonmaz canım öncelikle her konuyu açıkca konuşmanın doğal olduğu gibi sex konusundada açıkca konuşulmalı diye düşünenlerdenim. Beklentiler istekler dile getirilmeli. Hiç kendini kötü hissetme sadece erkek isteyince cinsellik olmaz zaten. Sende kendi istediğin zamanlarda birşeyler yap tahrik et dikkatini çek
- Düzenlendi
Kuskonmaz cinsellikte bir ihtiyaç tabi ki yemek içmek gibi. Ama insanın bazen yemek yemek istemediği zamanlar olur ya. Seks yapmak istemeyeceği zamanlar da olabilir o yüzden. Kayıplar yaşayabilir maddi/manevi aklına seks gelmez insanın bunlar olağan şeyler. Ama bu belli bir zaman diliminde olur aylarca sürmez. Aylarca sürüyorsa başka bir sıkıntı vardır. Yoksa insan kayıp yaşadı diyelim yemek yemeyi bile düşünemezken seks de yapamaz. Her şeye rağmen seks yaparım diyen de ağır gamsızdır.
Kuskonmaz istemezse olmuyor derken sen gidiyorsun yanına ve seni reddetiyor mu? Bi hafta 10 gün bence çok tabii arada olabilir mesela iş yoğundur sen yorgunsundur hayat akışında bi şeyler olmuştur yani her zaman her şey mükemmel olucak diye bi şey yok ki 😄 başka sorunlar varsada konuşarak çözebilirsiniz bence
Kuskonmaz buna üzülmeyin sebep nedir onu anlamak lazım mesela şöyle söyleyeyim biz istek yöününden dengeli bir çiftiz ama eşim çok stresli bir iş yapıyor ayrıca kilo olarakta normalin çok üstünde mesela bunlar cinsel açıdan olumsuz faktörler ve bazı zamanlarda isteksiz olabiliyor stres yönünden yapabileceğim birşey olmuyor rahat hissetmekten başka ama mesela seks yaparken benim aktif olabileceğim pozisyonları yapıyoruz bazen 15 gün hiç olmadığı oluyor bazende 5 gün peşpeşe banada abartı gelen yorumlar oluyor bazen
Bende doğum yaptım adam 40 gün geçsede yapsak diye söylendi durdu 😅benim annemler onun annesigil felan derken hiç yapamadık çocuğumuz o kadar huysuz ki ben ailemin yanına gelmek zorunda kaldım 🤣adam orada ben burada özleştik ama bakalım ne zaman son bulacak 😁
Kuskonmaz bu ben girip okumayacağım diyorum yine kendimi burda buluyorum sürekli orak yaparlar gece uyanıp yapanlar bizim çok nadir oda gir çık bitti hiç ön sevişme yapmaz bende hep yüzüm düşer bir kaç kez söylememe rağmen aynı