Asyanese öncelikle sana şunu diyeyim aileyi karıştırmamak gerekiyor her olayda ben bunu cok iyi anladim.. mesela benim her kavgamdan, her tartışmamizdan ailemin haberi olurdu direk soylerdim lap diye evlendiğimiz ilk zamanlarda. Her olayda da evden giderdim her kavgada direk esyalarimi toplamaya kalkardim esim beni zar zor tutar kapilari kitlerdi , ayaklarima kapanir aglardi nolur gitme diye.. beni zorla oturturur yollamazdi. Sen simdi beni yollamiyorsun ama sen yarın işe gittiginde giderim derdim o işe gittiginde giderdim annemlere esim gece is cikisi annemlere gelir saatlerce dil döker dururdu beni eve goturmek icin. Her kavgamdan ailemin haberi olurdu 1 hafta 2 hafta küserdim ben unuturdum o unuturdu barisrdik ama anne baba unutmuyor. Esler unutur devam eder hayatina ama aile unutmaz. Şahsen benim kizim gelse bana esinden yakinsa etse kizarim kizim barisir gider o unutur ama ben unutmam hatta damadimdan soğurum kizimi uzdugu icin ve aile araya girince olay buyuyor. Ha buyuk mevzu olur, aldatma, uyuşturucu, siddet vs gibi oyle şeylerin ailenin bilmesi gerek ama ufak tefek boyle aile ici kavgalari bilinmemeli. Benim ablam mesela 6 senelik evli bu 6 senede sadece 1 2 kere tartışmasini yansitti oda ilk başlarda hergun belki kavga ediyorlardir ama asla kimseye anlatmaz. Onceden cikip giderdim evden gelmezdim orda burda kalirdim ederdim sonra oturdum dusundum yaptığım seyin ne kadar yanlis olduğunu anladim. Aynisini o bana yapsa beni evde birakip ailesine gitse?? Yada her kavgamizi annesine babasına anlatsa ?? Dedim kendi kendime ve orda ne kadar yanlis yaptığım kafama dank etti. Simdi kavga da etsek kimseye demiyorum, gerekirse gunlerce küs kalirim konusmam ama kimseye demiyorum. Yan komsumuz aile dostumuz onlar kavga sesimizi duyup da ailemizin kulagina gitmesin diye yuksek sesle bile kavga etmiyoruz . Çözülecek bir sorun varsa bile aileler araya girince daha da büyüyor. Yardim konusuna da gelince canım emin ol cogunun esi aynı benimde esim mesela bana oyle yardim etmez bende artik ses etmiyorum bazen diyorum o havlunu yerden al, onu ordan kaldir yerine koy gibi. Benim esim mesela 10 gibi uyanir 12 ye dogru cikar evden gece gelir geldiginde zaten kizim uyumus oluyor yani gun icinde hep yanlizim kizima ben bakiyorum izin gunlerinde disari çıkıyoruz alışveriş vs ihtiyaçlar ortaklasa bakiyoruz ama hem ise gidip, cocuga bakip ustune karisina yardim eden erkek cok nadirdir bence bunlar kendi aranızda halledilir seyler ailene yansıtma bence. Yeri geldi kapiyi kırdım yerinden söktüm yeri geldi kavga sıkarsın da tekme atıp apartmanin cami tuz buz oldu, yeri geldi telefon parcaladim , esimin ustunu basini yirttim.ofkemi oyle cikardim ama artik aileme hicbirsey demiyorum siddet vs buyuk sorun olmadığı sürece aileleri katmak evliligi sarsıyor o kesin bence. Cok sinirlenirsen al bardagi vur yere sinirini çıkart, git yuzune bağır çağır kus icini konusarak hallet aile girince hallolmuyor