[silindi] benim eşim evin en kücügü. Eltilerimde benden yaşca büyükler, eşimde onlari ablasi gibi görüyor. Hatta bekarken onlarin evinde kalmiş felan. Neyse işte biz yeni evliyiz, istanbuldaki eltim sürekli eşimi arar napiyon nasilsin diye. Beni niye hic aramiyor,sürekli seni ariyor dedim. Kızdim eşime baya, sonra eltim eşimi aradikca eşim telefonu açmaz oldu. Bazen akşam arar saat 8de 9 da. Ben açiyorum telefonu, bu saatte niye ariyon kocami diye biraz sert konuştum eltimle. Artik evli o, arayacaksan beni ara deyip kapattim. Sonra o eltimin kocasını yani, kaynımı aradim. O eltimde baya kıskanç. 😎 napıyon abi diye konuşmaya başladim ama eltimin arkadan sesi geliyor kim o kim o diye. Abimde bizim yeni gelin dedi. Sonra abime dedim ki yengeme ver telefonu dedim, ne hissettin diye sordum direk. Tamam seda haklisin deyip kapatti 😁 o günden beri aramaz kocami, diger eltilerim zaten hic aramaz. Sadece o istanbuldaki ariyordu. Zaten bi yere gitsek eşim hep bana der, gel benim yanima otur diye. Evde başbaşa bile olsak hep ayni koltukta otururuz. Karşi koltuga gecince kızar, gel yanima der 😂 diger eltilerimde oturmaz eşimin yanina zaten.