SansursuzKadin 1. ilkbasta başıyla elimle oynarm daha sonra basından baslayıp yavaş yavaş bogazıma kadr inerm daha sonra hızlanırm çok sever tabi😂
2.geçiyrm 😂
3 aqzıma boşalmasına iZin vermem kokusuna tahammülüm yok aslada düşünmem 🤮
💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙
- Bazen orgazm olmak üzereyken hareket etmesini bana dokunmasını istemiyorum genelde cowgirl pozisyonunda oluyor ben hareket halinde oluyorum
- Eşimin hoşuna gitmiyor ağza boşalma fikri istese yutabilirdim🤷🏻♀️
SansursuzKadin 1 -oral de ilk başta kafasından başlar güzelce yalayıp kıvama getiririm hazır olunca bi yandan elimle 31 çekerim bi yandan ağzımla gel git yaparım , bi kaç gün ara verdiysek direk boşalır 😋
2 - aklıma gelmiyor şuan 🤔
3- çok sevmiyorum yüzüme ağzıma boşalmasını ama izin veriyorum 😚
Solitude belkı oda kendınden tıksınıyodur
Kiss_masali kokar tabi insan vucudundan cikiyo sonucta😆😆
Sexysempanze denemelisin 😎😆
Arasemir11 herkes tıksınıyomus yaa😆😆
Drsleep yalniz degilmisim oan bende dokunulmasini sevmiyorum
deleted_4033 sexy hatundan bekledgm cevaplar😎😎😆
SansursuzKadin gelsin sorular huhhhuuuuu😀😀😅 ucur bizi pakize :)
SansursuzKadin önce elle kavradiktan sonra orala başlıyorum dilimi heryerine sürdükten sonra başlıyorum iğğğ oğğğ şuana kadar iki defa yaptm zaten😂
Sıradışı sex alışkanlığım yok yani nerdeyse donu indir gir çık çoğu zaman pozisyon değişince bile sıra dışı geliyor 😂😂
3.de hiç teklif etmedi bende istemedm😂
Berna-12 sjsjsjjs 2nci cevabına öldümmm😆😆
- Genelde dilimi kullanırım, ilk başını yalarim, sonra etrafinı, sonra yarisina kadar agzıma alırım, geri kalaninıda elimle hallederim, 😂😂
- Ben doggy cok sevdigim icin ilk dogy pozisyonunda dururum. Sonra eşim pozisyon degistirir. Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti 😂😂
- Hic denemedik ama istemem ya. 😷
SansursuzKadin rutin sex bıktırıyor artık 😂
Sedaa Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti
😆🤣🤣😆🤣😆🤣😆
Berna-12 yenılık lazımmm😆
SansursuzKadin gercektende öyle kız. Bende sonradan farkına vardım 😂😂 artik ilk önce dogy pozisyonda durmuyorum. Ama en son eşim boşalacakken arkani dön der, ikimizde ayni anda uçarız 🙊😁😂
SansursuzKadin oral seks teknik meknik yok bam bam bam🤪 Utanirim anlatmaya kiz. Dur daha yeni geldim.
- cok isterse agzima bosalmasina izin veririm. Aliskanliga izin vermem ama