• +18
  • 💣🤍 Günün Cinsellik Soruları pt.3 💣💙

SansursuzKadin 1. ilkbasta başıyla elimle oynarm daha sonra basından baslayıp yavaş yavaş bogazıma kadr inerm daha sonra hızlanırm çok sever tabi😂
2.geçiyrm 😂
3 aqzıma boşalmasına iZin vermem kokusuna tahammülüm yok aslada düşünmem 🤮

SansursuzKadin

1. Bazen orgazm olmak üzereyken hareket etmesini bana dokunmasını istemiyorum genelde cowgirl pozisyonunda oluyor ben hareket halinde oluyorum
    2. Eşimin hoşuna gitmiyor ağza boşalma fikri istese yutabilirdim🤷🏻‍♀️

SansursuzKadin 1 -oral de ilk başta kafasından başlar güzelce yalayıp kıvama getiririm hazır olunca bi yandan elimle 31 çekerim bi yandan ağzımla gel git yaparım , bi kaç gün ara verdiysek direk boşalır 😋
      2 - aklıma gelmiyor şuan 🤔
      3- çok sevmiyorum yüzüme ağzıma boşalmasını ama izin veriyorum 😚

SansursuzKadin önce elle kavradiktan sonra orala başlıyorum dilimi heryerine sürdükten sonra başlıyorum iğğğ oğğğ şuana kadar iki defa yaptm zaten😂
        Sıradışı sex alışkanlığım yok yani nerdeyse donu indir gir çık çoğu zaman pozisyon değişince bile sıra dışı geliyor 😂😂
        3.de hiç teklif etmedi bende istemedm😂

SansursuzKadin

1. Genelde dilimi kullanırım, ilk başını yalarim, sonra etrafinı, sonra yarisina kadar agzıma alırım, geri kalaninıda elimle hallederim, 😂😂
          2. Ben doggy cok sevdigim icin ilk dogy pozisyonunda dururum. Sonra eşim pozisyon degistirir. Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti 😂😂
          3. Hic denemedik ama istemem ya. 😷

Sedaa Hatta bi keresinde de eşim dönde yüzünü göreyim demişti

😆🤣🤣😆🤣😆🤣😆

SansursuzKadin gercektende öyle kız. Bende sonradan farkına vardım 😂😂 artik ilk önce dogy pozisyonda durmuyorum. Ama en son eşim boşalacakken arkani dön der, ikimizde ayni anda uçarız 🙊😁😂