_beyza35 dudaktan opmek nedir ya babasi bile olsa dudaktan öpulmez ben bile kizimi opmuyorum. Sahsen benim görümcem yok ama görümcemin kocasi olsa kizimi dudaktan öpse esim birdaha yanyana bile getirmez kizimla onlari cok buyuk de tepki verir boyle seylere esiniz nasil susuyor aklim almiyor yani. Acik acik tepkinizi koyun. Benim kaynim mesela kizimi biraz kaba seviyor ona bile cok buyuk tepki koydum ve esime de belirttim bunu açıkça. İleride evlense onunda cocugu olsa bende onun cocugunu bu sekilde sevsem kardeşin benimle tartışmasa bile karisi tartışır eminim bundan ve sırf bu yuzden ben annenlere gelmek istemiyorum , siz işten gelmeden once kizim uyusun diye uğraşıyorum yeter artik dedim esime de belirttim. Sizin esinizde hata kendisi uyarsa ailesini benim kizimi dudaktan opmeyin diye boyle olmazdi ve eşinizde sorun canim bu nasil birsey ya görümcenin kocasi dudaktan öpüyor ve esiniz susuyor saka gibi cok sinirlendim. Cocuk sapığımi bunlar nedir ya. Kizinizi sakin onlarla yanliz bırakmayın derim 1 dk da olsa bırakmayın haberlerde daha 3 yasindaki bebege tecavüz eden serefsizler görüyoruz cok sinirlendim şuan