Mevzumu biliyorsunuz artık ☺️
Bugün akşam kayınvalidem görüntülü aradı, ben de oğlumu uyutuyordum açmadım sonra normalden döndüm, balkonda annemlerle oturuyoruz deyince şaşırdı, haberi yok dediğine göre benim eşimle küsüp anneme geldiğimden, ben de mecbur üstten anlatmak durumunda kaldım, oda üzüldü tabii kayınbaban gelip seni alsın bize gel dedi, ben kabul etmedim tabii ki, biraz kafa dinlemek istiyorum dedim, sonra kayınbabam annemi aradı, barut gibi önce tabii, muhtemelen eşimle konuşmuşlar, eşimin günlerdir aramama sebebi de şu (aileme 4 saat uzaktayım, oğlum ve eşyalar ile 4 saat yolculuğu yalnız yapamam diye ticari taksi tuttuk, ablam ve kızkardeşim de geldi, yolda ben yalnız kalmayayım diye) vay efendim bizde böyle bir şey yok, madem aralarında bir sorun var, Eda bizi arasaydı diye konuya girdi ama annemde durumu anlatınca biraz sakinledi.
Muhtemelen kayınbabam yarın beni arayacak ve iş istemediğim noktaya geldi bu şekilde.
Bu saatten sonra nasıl davranmalıyım?
eşimin burnu sürtmeden asla dönmeyi düşünmüyorum ama kayınbabam gil bastıracak biliyorum.