• +18
  • Anal sex deneyimi💜

2minikmucize hahah kesinlikle katılıyoum 😂😂😂 fazla merak iyi değil sonra alışır falan olur olmadık zaman ister kalsın bacım boşver 😂😂

Bezelyelipilaavv Deneyimim olmadı. Cinsellikte sınırları olan biriyim. Tek taraflı haz veren şeylerden hoşlanmıyorum, Bu da kırmızı çizgim. Sağlıksız, temiz gelmediği ve haram olduğu için hiç evimizde bahsi geçmedi 🙃

Lavinyaa yanlis anlamazsan temizligini nasil yapiosn ben ya bisi cikarda rezil olursam die cesaret edemiyorum 😀

Hllyldz canım büyük abdestini yapmış olursan sıkıntı olmaz. Ben lavman falan kullanmadim bir sorun da yasamadim. Cinsellik bu spontane gelişiyor o an onu düşünmedim 😂

4 gün sonra

Happy kidste merak edip geldim dedikleri kadar varmış resmen hatta şuan bu postu okuyunca aklıma eşim geldi arkadan yapmak istemişti hayır demiştim ama şuan 2 aydır ayrıyız ev taşıma iş değişikliği durumundan eve taşınınca denesem mi acaba dedim 🙊🙊

2 ay sonra

Öncelikle anal sex sırf zevk olsun değişiklik olsun diye yapılmaz. Anal sex özellikle önemli bir ihtiyaç meydana gelmişse ve illaha yapılması gerekli olduğunda yapılır. Yoksa durduk yerde bir de anal yapalım denmez. Hiç doğru da olmaz. Ve anal sex ikide bir de yapılmaz. Hatta belki ömürde bir kere de yapılabilir. Yani sadece büyük bir ihtiyaç hissedildiğinde yapılır ve bitirilir. O kadar nokta. Elbette anal sex öncesi de vajinal sex yapılır ve orgazma varılır. Çiftler tam ve mükemmel bir birliktelik yaşar. Tek bir ruh ve vücut olunur kısaca…..Ve eğer gerçekten bir ihtiyaç duyulmuşsa artık anal ilişkiye geçilir. Bu ilişkide tam ve mükemmel olmalıdır. Tam ve bitirici olmalı ve kadın arkadan da doygunluğa ulaşabilmelidir.

Minik1anne1 bence sizde yazmayın hemen çemkirirler ben çok yazdım.Karşılıklı zevk alıyoruz falan deniliyor zaten günah olduğunu bilen zaten yapmaz dini boyutunu düşünürse.Öyle bir devirki malesef herşey var

Adsizbayan bu yeni katılanlar son bir haftada acayipler.Nasıl bir ihtiyaçsa artık ömrümüzde bir defa yapabilirmişiz🤣valla kocam zevk alacak diye hayatta yapmam kendim zevk alsamda o günaha giremem.Kamu spotudur;Anal sexs bir ihtiyaçtır 🤪🤣hatta biz maslowun hiyerarşi piramidine bunu ekleyelim 6layalım nolcak 😝

2minikmucize ahhaah valla ya😂😂😂 sorma neyin kafasindalar neymiş bir ihityac dahilinde olabilirmiş bitane sağlam cümlesi yok yorumda

2minikmucize Maslow yorumuna çok güldüm. 🤣🤣 Maslow mezarından zıplayıp o da neydi demezse iyi. 😂😂
                “Anal sex ihtiyaçtır” diyen de foruma katılır katılmaz paylaşımı hortlatmış. 🤦

Bezelyelipilaavv neden buna ihtiyaç duyuyorsunuz müslüman mısınız bilmiyorum herkesin fikrine de saygı duyarım benim eşimde ilk zamanlar benden istemişti hatta bir anda oldu da canım çok yandı ağladım tuvalete geçtim geçtiğimde inanırmısın tuvalet kan gölü gibi olmuştu ben izin vermedim vermediğim halde bir anda geçirdi afedersiniz kendisinin günahı artık çok günah olduğunu biliyorum yaşım biraz küçük evlendim düğünümde teyzem benim kulağıma fısıldadı arkadan ilişki isterse kabul etme diye günah olduğunu bilmiyordum o zamanlar düşündüm acaba bunu neden söyledi tabi herkesin günahı var benimde ama bunun günahı daha büyük sağlık konusundada uzmanlar uyarıyor bağırsak kanserine kadar bile yolu var çok araştırdım internette şöyle yazılar okudum belki sizde vazgeçersiniz

Allah bir erkeğe veya kadına arkasından yaklaşan kimseye rahmet nazarıyla bakmaz Haram olduğunu bile bile Allah’ın emrettiği yoldan değil de yasakladığı yoldan ilişkiye girmek bir müslümana yakışacak davranış değildir.

Ters ilişki her ne kadar haram ise de bundan dolayı ömür boyu cenabet kalınması diye bir şey söz konusudur. Tevbe edilip bir daha tekrarlanmaması gerekir.

Anal ilişki, küçük eşcinselliktir Allah’ın Resûlü Hz. Muhammed’in dilinde “küçük eşcinsellik” şeklinde geçmekte olan yaratılış düzenini bozucu bu fiil, açık bir cinsel haramdır. … Bu fiili, haram olduğunu bilerek veya içtihat yanılgısı ile helâl olduğuna inanarak yapmak, kişiyi yalnızca günahkâr kılar
                Anal ilişkinin tıbbı açıdan sakıncaları da vardır. Buna dair geniş bilgi için aşağıdaki linkte bulunan yazısı okumanızı tavsiye ederiz:

www.suleymaniyevakfi.org/sizden-gelenler/anal-iliskinin-islamiyetteki-hukmu.html

2minikmucize bunu kendime bir defa ihtiyaç görüpte neden huzursuz olayım ömür boyu Allah ıslah eylesin ne diyelim herkesin fikrine saygı duymaya çalışıyorum

Haklısınız kızlar hem haram hem salıksız ve iğrenç 😟 bişey nasıl bundan haz alıyorlar anlamıyorum afedersiniz ama (b…)çıkan yerden seksmi yapılır nasıl ordan zevk alıyorlar ben seksde bitek buna karşıyım

Adsizbayan ya ama haksız mıyım bide filozoflar gibi konuşmuş gören çok iyi bir şey zanneder. Ben fikirlere saygı duyuyorum ama buna asla her posttada söylüyorum