ZRaporu Ballikiz hemen almakta fayda var. Yarına çıkacağımızın garantisi yok neticede. Saçım uzunken ben de üşeniyordum bu yüzden kestirdim. Şimdi ilişki bitince abdest almaya koşuyorum bir de namaz faktörü var benim açımdan mecburum almaya yani 🙃
Marti Ballikiz valla useniyorum ama en gec 1 saat icinde dus almak zorunda kaliyorum cocuk olmasa 24 saar uyurum
Ballikiz Ayy kızlar demekki hepimiz aynıyız 😅bende bebiş olmadan önce yatardım sabah alırdım. Ama şimdi bebiş olunca benimde içim rahat etmiyor.
zarifhanim Eslim_555 yanlış yönlendirmeyelim, bebeği abdestsiz emzirebilir, anne sütü çocuğun rızkıdır nasıl o temiz süt haram olur? Bunun hakkında hiç bir fetva yok. Bebeği o şekilde emzirmek hoş değildir bunu diyebiliriz ama haram helal fetva veremeyiz 😊
Yakamoz_ Eslim_555 Cünüpken bebek emzirmek konusunda dini bir hiç sakınca yoktur. 4 mezhebee göre hüküm aynıdır / caizdir. Yalnız bebek emzirmeden önce göğüsleri yıkamak sünnettir. Cünüpken yemek yemeden önce ağzı yıkamanın sünnet olduğu gibi…
bayandrakula_1 Ballikiz bebeklerden oncede sonrada hep almisimdir uyumadam bilmiyorum benmi korkuyorum yoksa gercekten korkutuyorlarmi o sekilde uyuyunca esim sicrayarak uyanir bende yataktam duser gibi olurum uyku felci olur sizlerdede oluyormu yaaa bebek oluncada biraz oyle oyalansak uykuda hic aglamayan oglum aglayaral uyanir korkarak
_beyza35 Ballikiz bende üşeniyorum ama hemen alıyorum bi 10 dkka dinlenip hemen duşa giriyorum hamileyim korkuyorum öyle durmaya rahat edemiyorum bide kızım var kucagıma geldiği zaman öptüğü zaman bi değişik oluyorum kendimi kötü hissediyorum ne biliyim 😂ve uyuyup uyanmayı doğru bulmuyorum ben ne olcagı belli değil mesela basımıza geldi ben duşumu aldım ama fuş aldıgımda sular az geliyordu anlamamıstım eşimde sabah alırım dedi ben gir şimdi al dedim ama dinlemedi sabah kalktıgında sular kesikti alamadı ve işede gidemedi suların gelmesini bekledi öğlen geldi duşa hemen girip çıktı öyle gitti yani ne olcağı belli olmuyor😂
zarifhanim Ballikiz Asla üşenmeye taviz vermediğim bir konudur, abdestsiz uyumayanlardanım 🌸 işin dini boyutunu geçtim duş sonrası oluşan tatlı yorgunluk ile temizce yatmayı çok severim ☺
3children1mom Ballikiz Emzirdigim için direk abdest almaya giderim Önceden öylece yatardık. Şimdi 3 tane bebe var 😂😂 Birinden biri gece uyanırsa pat diye odaya dalarsa v.s dikkat ediyoruz 😊