@SansursuzKadin sorularına cevap verirken eskilere gittim, bana çok iyi geldi. İyi şeyleri, iyi zamanlarımızı hatırlamak. Aşk hikayesi dinleyesim var, hadi anlatın kızlar 💜💕💙
Benimki çoookk uzun, kısa anlatmaya çalışayım.
Biz ilkokul arkadaşıydık. Sadece 8. sınıfta aynı sınıfta okuduk. Kızlarla alakası olmayan, 4’lü arkadaş grubu dışında kimseyle takılmayan inek tiplerdendi. O dönem anket saçmalıkları vardı. Tek anım anket defterimi doldurması ve ellerinin güzelliği. Ne kadar güzel ellerin var diyivermiştim 😂
Sonraaa lise sonda facebook arkadaşı olduk. Ben şarkı paylaştım. Mesaj yazdı, sen onu dinler miydin diye. Aynı gün tam 5 saat mesajlaştık. Muhabbet nasıl sarıyo, nasıl harika kafalarımız. Sonra ertesi gün 4 saat, ertesi gün …, ertesi gün… derken biz bağımlı olduk. Üniversiteye hazırlanıyoruz. İkimizin de olmadı istediğimiz yerler, 1 sene daha hazırlandık. Bu arada farklı şehirlerdeyiz, onlar taşınmıştı. 2 sene sadece arkadaş olarak konuştuk ama her gün.
O başka ben başka şehirlerde kazandık gittik üniversiteye. Bir gün ortak arkadaşımız var, onunla buluştum. Sürekli ondan konuşup duruyorum farkında değilim. Arkadaşımın gözlem gücü yüksektir. Bana döndü dedi ki, sen aşıksın. Yok yaa saçmalama o benim arkadaşım falan diyorum ama eve gidince aydınlanma yaşadım. İlk aşkım olduğu için anlamamışım kendimi nasıl kaptırdığımı. (Oyh kısaltamıyorum 😅)
Sonraa onun üniversite basketbol takımı lige yükseldi, benim şehrime deplasman maçına gelcek. Daha hiç görüşmedik, sadece mesaj. Ben ölüyorum tabi. Oda arkadaşlarımla 1 hafta ne giycem diye düşündük, parfüm alışverişi bile yaptık 😂 Maç günü sabahın 7’sinden maç sonuna kadar beraberdik saatlerce. Şehri gezdirdim, yedik içtik, maç izledik sonra ayrıldık. Veeeeee odun herif bir kere bile yüzüme bakmadı 😢 ben döndüm yurda çöktüm koltuk kenarına nasıl ağlıyorum, kızlar sakinleştirmeye çalışıyo. Ben diyorum ne aptalım, kaptırdım kendimi boş yere falan. Hayatımda o kadar ağlamamıştım. Sonra bir mesaj… “iyi geceler 😘😘” o güne kadar öpücük emojisi hiç kullanmamıştı. Bi dakka yaaa, nasıl falan oldum ben 😂😂
O günden 3 hafta sonra yılbaşı. Bizim adetimiz olmuştu her yıl birbirimize dilek dilemek. Dilediğimiz her şey gerçek olmuştu. Tam 00:00’da 6 sms’lik mesaj geldi 😂 gözyaşlarımı sevinçten sel eden. Ayrıntılı yazamicam ama bir kıza yazılabilecek en güzel şeydi, hala durur el yazısıyla ve word dosyası olarak. Benim cevabım “duymak istiyorum” oldu. Aradı. Eriten bir konuşma oldu aramızda. Ve biz sevgili olduk.
Maça geldiği gün neden bakmadığını sormuştum ilk buluşmamızda, ve ne zaman aşık olduğunu anladığını. Burayı göstererek anlatmak isterdim 😅. Boyu 1.90 eşimin. Benim yanımda o uzun boyla bütün gün bana bakmış ama ben hiç fark edememişim 😂😂😂 onlar nasıl dudaklar diye diye gezdim tüm gün dedi bana 😂 nasıl anladığıysa; o gün vedalaşırken sarılmıştık ilk defa. Çok uzun ve sıcak 🔥 bir sarılmaydı. O an anlamış net olarak. O da benim gibi inkardaymış. Otele döndüğümde bütün gece tavanı izledim adını sayıkladım dedi bana. Sonra da 3 hafta dayanabildi işte.
Çok uzun oldu kısaltamadım 😂😂😂 ama hatırlamak, yazmak iyi geldi bana. Okumuşsunuzdur umarım 😂
8 yıl sevgili kaldık, üniversiteyi bir sene beraber okuduk, ben onun yanına gittim Farabi’yle. Hayatımın hala en güzel yılıdır. 3 yıldır da evliyiz, 6 aylık bebeğim var. Tüm olumsuzluklara rağmen hala çok seviyorum onu ♥️
Evet kızlar sizinkileri alalım. Aşkla dolduralım buraları ♥️♥️♥️