masalperisii Olivetti Bizde teşekkür etme durumu eşimin isteyip benim istemediğim zaman ama yine de eşimi rahatlattığım gün oluyor 😂😂
Brc88crs masalperisii biz de durumlar tabiki de kötü valla arkadaş gibiyiz şuan kızım 7 aylık ama çok zor bir bebek gündüzleri uyku yok hiç yoruluyorum deli gibi gece uykusu 11 leri buluyor bazen her saat başı mem meme😂yorgunluktan uyuduğuma şükrediyorum neden böyle kızım ah bilsem😔diş dicem ama
Mirinda Ozge49595 ya siz sürekli böyle mutsuz olduğunuzu dile getiriyorsunuz çok üzülüyorum. Gerçekten bir çözüm yolu yok mu ya hep böyle mutsuz mu devam edeceksiniz
Mirinda masalperisii her şey bittiğinde bir süre öylece kalırız sarmaş dolaş sonra muhtemeln biraz daha öpüşürüz konuşuruz biraz bazen havadan sudan bazende performansından😂 önce kim duşa girsin diye karar verdikten sonra duşumuzu alır sarılıp uyuruz😂
masalperisii Mirinda Ahahah iyiymiş 😂😂 bizde onu çocuk olmayınca yapıyorduk kışın yorganın içinde yatardık sonra girerdik duşa
Cilekliturtaa masalperisii genelde doggy pozisyonunda boşaldığı için sırtıma yığılır kalır bende sarılır öper bende öperim seni seviyorum yine harikaydın der sonra kalkar üstümdeki spermleri siler
Nietzsche masalperisii bizim bittiğinde olan cümle şu ,aşkım kıpırdama peçete getiriyorum 😂😂😂 sonra banyoya paldır küldür gittikten sonra orda öper ,beni sevdiğini söyler ve o arada hala bişeyler yapmaya çalışır 🤦♀️
masalperisii Nietzsche Ahahah 😂😂 Ben orayı söylemedim unuttum 😂 Bizde de aynı kıpırdama aşkım deyip güler siler 😂
Yesiltosbik masalperisii ilişki sonrası yanyana yatar sarılır öpüşürüz😍 ben orgazm olduktan sonra hemen kalkmaya halim olmuyor zaten🤭