Bosunadelirmedik SansursuzKadin Abooooo acik verdim kendi agzimla🤪🤪 onu da yaptim be güllerin gülü😂😂 Her yol var ne pis insanim 💩
Antisosyalmom SansursuzKadin 1-eşimle sevgiliyken yapardık 2- evet çektik 3- beni yalarken boşalıyorum sürekli
3children1mom SansursuzKadin Yangınlardasın ama 😂😂 Ay ben hiç öyle değilim yaa libidom çok düşük. Pandalar gibi ordan oraya yuvarlaniyorum🤭
Zeusunherasi Panda libidonu seveyim senin 😂😂 sen yuvarlamazsın ama o yuvarlanan pandalar biz oluyoruz
ERA_BYK5 1 eşimle cokkkk yaptım çok güzeldi 2 evet yeni evliyken çekiyorduk ama eşim biraz gıcık bir tip istemiyor 3 eşimi gebertesim var sugan hiç yalamaz ki bosaliyim.😭😭
Hanmefendi SansursuzKadin kaç gündür hastaydım diğer postları kaçırdım malesef😑 bunu cevaplayım 😁 1. Evet🙈 2. Hayır (aslnda güzel olabirir ama eşim kabul etmez silmeyi unuturuz çocukkar görür felan diye) 3. Evet evet eveettttt🤣
Zeusunherasi 3children1mom 3 çocuk olunca enerjin kalmıyordur canım. Benim tek bebeyle kalmıyor 😂😂 adam hadi diye ışık yakıyor yarın yarın diye erteliyorum şimdi de regl oldum onu bekliyor 😅😅😅😅
3children1mom Zeusunherasi 😂😂 Aynı ben koca gün canım çıkıyor zaten birde uçkur düşünecek halim kalmıyor.
Pembetilki bitterdelisi24 eşim oral yaparken boşalıyorum hepsini yalamış oluyor dolayısıyla ağzına boşalmış oluyorum fazla açık olduysa affola 🙈