PastaciKiss bitterdelisi24 Ahh inşaallah bizde de tutar ya zaman geçtikçe hepten istiyor insan evlat hasreti oluyor resmen ☹💛hayırlısı inşallah canım benim çok sağol güzel duaların için
Birmelekannesii [upl-image-preview url=//i.imgur.com/dYmCD7Q.jpeg] Varmı güne Limonlu suyla başlayaan 😍 Herkes bırakmadı değilmii diyeti 🙈
Birmelekannesii Zeusunherasi Bırakmayalımm lütfeeeen, bukadar insan yapamazsak tek hiç yapamayız sanki😃
Nur3211 bitterdelisi24 Bende yarın sabah başlıyoruuum 🙋🏻♀️ Mesela spordan önce ve ya sonra kahvenizi içerken içine bi çay kaşıgı hindistan cevizi ve yarım çay kaşığı toz tarçın atarsanız yağ yakımını hızlandırır 😇
bitterdelisi24 Nur3211 toz tarcını midem almıyo ya onu cogu yapıyorda bende cubuk tarcını ılık suya koyup ıcıyorum :)
Nur3211 bitterdelisi24 O da çok faydalı diyetisyenim bana 1 litre sıcak suya 1 tane kabuk tarçın atıp ılıdığında içebilirsin demişti😇
bitterdelisi24 Birmelekannesii benım dıyetısyenımde asla tavsıye etmıyordu lımonlu suyu ac karnına. lımon asit oldugu ıcın// hatta tvde görmustum. margarının ustune ılık lımonlu su dokyolqrdı hıcbi faydası olmadını gosterıyordu. ama ben dıyet yaptım hergun ılk ısım lımonlu ılık su ıcmekti nedense :)
Zeusunherasi Birmelekannesii tek yapılmıyor ama böyle de olmuyor ya. Iradem sanki yok olmuş gibi 😂😂 mutfak beni çağırıyor sanki
Birmelekannesii bitterdelisi24 Hadi ya buda farklı bi bakış açısı gerçekten.. Alışılmış bi durum herhalde diyet yapanların limonlu su içmesi😃Ben içimide temizler diye içiyorum😃 vardır illaki birşeye faydası ya 😃
bitterdelisi24 Birmelekannesii sabah ac karnına önermemişti. margarını vucuttakı yag olarak dusunun dıyo mantıklıydı :) yogurt kürü ama cok iyi dur yarın paylaşım ben onu:)
2minikmucize bitterdelisi24 yağ yakıcı kürlerinizi bekliyorum 😅bebişim var 6.5 aylık ellerinden öper spor yürüş olmuyor
Birmelekannesii bitterdelisi24 Ben onu yatmadan önce yiyorduum, ama şimdi aralıklı oruç yaptığım için yemiyorum faydası oluyor gerçekten
bitterdelisi24 Birmelekannesii herkes aralıklı oruc yapıyo ya cidden bide ben yapabılsem keske esımde dıyor artık zayıfla :)
Birmelekannesii bitterdelisi24 Aslında diğerlerine göre daha kolay, başlasan yaparsın. Bende bir an önce eski halime gelmek istiyorum 🙈
bitterdelisi24 Birmelekannesii kac kılo fazlan vardı sorması ayıpsa :) bencr kadıns yası degıl kılosu sorulmaz :)