Birmelekannesii bitterdelisi24 Ben onu yatmadan önce yiyorduum, ama şimdi aralıklı oruç yaptığım için yemiyorum faydası oluyor gerçekten
bitterdelisi24 Birmelekannesii herkes aralıklı oruc yapıyo ya cidden bide ben yapabılsem keske esımde dıyor artık zayıfla :)
Birmelekannesii bitterdelisi24 Aslında diğerlerine göre daha kolay, başlasan yaparsın. Bende bir an önce eski halime gelmek istiyorum 🙈
bitterdelisi24 Birmelekannesii kac kılo fazlan vardı sorması ayıpsa :) bencr kadıns yası degıl kılosu sorulmaz :)
Zeusunherasi Birmelekannesii tek yapılmıyor ama böyle de olmuyor ya. Iradem sanki yok olmuş gibi 😂😂 mutfak beni çağırıyor sanki
Birmelekannesii Zeusunherasi bende öyleydim canım sıkıldıkça bişeyler yiyim modundaydım bıraksam kendimi hala öyle olurum ama kilolar alıp başını gittikçe dur dedim artık 😃
Birmelekannesii Zeusunherasi ahaha kıyamam 😃 ozaman bırakma pes etme istediğin görünüme kavuş, benim giydiğim yakışmadığı an bitmiştir mesela 🙈
Zeusunherasi Birmelekannesii giyerken bin tane laf sayıyorum bu böyle olmaz zayıflamam lazım ne iğrenç duruyor diye 1 saat sonra amaaan verirsin ye gitsin diyorum 😂😂 ama bu defa kararliyim sabah başlayacaktım tartım bozulmuş 2snde başlıcam inşallah 😘
Zeusunherasi bitterdelisi24 canisi ani gelen misafirdi pilav et sote salata domates çorbası turşu 😂😂 tatlılarını kendileri getirmişti ben kurabiye çıkarttım buzluktan o kadar
bitterdelisi24 Zeusunherasi ımm cok severm :) etçiyim ben zaten :) tursu yada bayılırım ya.. nerde otryosun ?? istanbul da kemerburgazda tursucu var super ya
Nur3211 bitterdelisi24 O da çok faydalı diyetisyenim bana 1 litre sıcak suya 1 tane kabuk tarçın atıp ılıdığında içebilirsin demişti😇
bitterdelisi24 Nur3211 evet arkadasm hıcbsey yapmadan sadexe tarcınlı su ıcerek 4 kılo verdı valla bide kalıcı oluyor
Nur3211 Aslında bir whatsap grubu ya da instagram grubu açsak her öğün birbirimize fotograf atsak çok iyi olmaz mı 🤷🏻♀️ Beni biri gaza getirmesi lazım 😂😂😂😬😬
Zeusunherasi bitterdelisi24 karabuk 😁 ev yapımı bizim turşular hazır almadım ama istanbula gelince tavsiyene uyup alırım biraz 😊