Survivor12 bitterdelisi24 telegram grubu kuramaz misin acaba ord numara falanda gözükmüyor ama nasıl kuruluyor Bilmiyorum. Ordan daha güzel haberleşilebilir
bitterdelisi24 Survivor12 telegram bende yok ama indirim nasıl olcakki yasak olmasın :) silinmesin yorum şimdi :)
Eses1234 bitterdelisi24 evet ikizler burcuna genelde cıkmıyo ama güzel düşünelim güzel olsun🥰😊 ikizler burcuydun demi yanlıs hatırlamıyorsam
Survivor12 bitterdelisi24 neden yasak olsun ki orda anlık yediklerimizin resimlerini falan kolayca atabiliriz hem numaralarda görünmez herkes rahat olur diye düşünüyorum tabii burdaki arkadaşlara bağlı isterlerse neden olmasın
bitterdelisi24 Zeusunherasi ayy farkettinmi gerçekten 😢😢 duygulandım suanda :) ❤️❤️telefonumun arkdası kırıldı ya telefoncudaydı :)
Zeusunherasi bitterdelisi24 kız farketmez miyim? Bikac defa baktım son görülmene dedim heralde işi var ya da bebeğiyle falanugrasyor diye düşündüm. Telefonuna da geçmiş olsun💗😁😁
bitterdelisi24 Zeusunherasi sen girmesen bende senı farkederdm gerci :) sagol canım benim. 500 tl baydım bosu boşuna.. ah ah :) kaş param gitti kaşlarımı yaptırcaktım :)