Survivor12 bitterdelisi24 ben kesin katılırım en azından birbirimizi motive ederiz yada yaptığımız hareketleri örnek olarak atarız
Eses1234 bitterdelisi24 evet ikizler burcuna genelde cıkmıyo ama güzel düşünelim güzel olsun🥰😊 ikizler burcuydun demi yanlıs hatırlamıyorsam
Zeusunherasi bitterdelisi24 sağlık olsun canım. O kas problemi bende de var çocuktan sıra gelmiyor ki yaptırayım. 😁 neyse başka bahara
bitterdelisi24 Zeusunherasi ındırım yapmıslae ya 1200 den 500 tl ye düşmüş:) aslında kaslarm guzel ama ben hep sekıllı olsun ıstıyorum :)
Survivor12 bitterdelisi24 en az 15 vermem lazım doğumdan sonra üstüme yapıştı tabi gayrette etmedim ama bu defa kararlıyım inşallah verecem
bitterdelisi24 Eses1234 kardesım ıkızler :) cok dengesız :) hepsı öyle degıldır ama kardesımden dolayı :) bi sey oldum :)
bitterdelisi24 Eses1234 arada normal cıkıyor demekkı :) mesela bı gun snirlı ertesı gun iyi oluyormusun :)
Eses1234 bitterdelisi24 bn hep pozitifim 😀😀😀 öyle bi degişkenliğim olmadı ama tabi cevremdekilere sormak lazım bide bunu😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 gülmeyi güldürmeyi cok severim baya enerjik bi yapım var kafa yapısı uyanlarla hemen muhabbete koyulabilirim😊😊 öyle iste
Gul34 bitterdelisi24 saklıköy ici kremalı mavi paket çok seviyorum onu yaaa biskrem de severim kanki😁
bitterdelisi24 Eses1234 ne güzel bende öyleyim aslında ama görünüşümden dolayı sert duruyorsun derler:) halbukı bi konussa direk tebessüm ederm :)
Eses1234 bitterdelisi24 olsun bazen sert görünmek cok iyi oluyor 😊😊 sıcak kanlısın dememkki canm ne kdar güzel bu arada muhabbetin süper 😂😂